Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, hogy extra nagy a...

Normális, hogy extra nagy a zacskóm és a heréim?

Figyelt kérdés

Nem mostanában, régóta eléggé méretes. Szó szerint.

Több orvos is megjegyezte, hogy nem mindennapi.

Alapból a golyóim kb mint egy-egy pingpong labda.. kb.

Nem fájnak, meg semmi. Csak kissé zavar néha, főleg sport közben.

21/F

2018. máj. 28. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Őszintén? Biztos, hogy azok, bár elképzelni egyáltalán nem tudom..:D
2018. máj. 28. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
21%

Azok inkább normál méretüek.

Mivel jól védett helyen vannak,kevésbé látszódnak,azért ezzel senki sem kérkedik,mint a le lógóval.

2018. máj. 28. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Az egyéni biológiai variabilitás itt is jelentkezik, te vagy az egyik azok közül, akik adott szervnél a legnagyobb méretekkel rendelkeznek és így születnek meg azok a biometriai adatok, amelyeket az átlag plusz/mínusz standard deviációval jellemeznek és ahol az adott populációban ezen határértékek között van az egyedi értékek 68%-a. Ha zavar, miközben sem vízsérv, sem heresérv esete nem áll fenn, akkor szuszpenzort kell hordani (bár az meg a termékenységnek nem tesz jót).
2018. máj. 28. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
szia megértelek nekem is nagy lógós van tudom milyen érzés
2018. máj. 29. 06:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha több orvos is látott már és mindent rendben talált, szerintem nincs okod aggódni. Sportoláshoz vegyél feszülős boxert, ami tartja a heréket, úgy a sportnál sem lesz gond!
2018. máj. 29. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Enyémek akkorák mint egy kisebb tyúktojás, persze lapított tyúktojás. De nem hiszem, hogy extra nagy golyóim lennének
2018. máj. 29. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Vagy inkább hordj fecskét!

Egyszer ültem rá a herémre amikor fel akartam pattanni a bringára, na akkor boxer volt rajtam :D

Azóta nem vagyok jóban a boxerrel...

2018. máj. 29. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Előfordul. Mindenkinek olyan, amilyet kapott az élettől :D

Nekem sajnos régen begyulladt az egyik golyóm és akkora lett tőle, hogy megnyújtotta a zacskót, mai napig lógósabb mint előtte, ilyen is van, lehet vele élni

2018. jún. 1. 12:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Folyamatos, vontatott izgalmi állapotban kissé összehúzódik, szinte "megkeményedik" ugye.. De akkor is igen nagy..

Fájdalom ritkán jelentkezik (ezzel most szeretnék urulógushoz menni) 5-6/1 esetben, orgazmus közben, után. De ekkor erős, migrénes fejfájás, szédülés is táraul mellé. Ott lent pedig nyomó, fájó érzés van. Kb mintha összepréselném "gyengéden" őket...

2018. jún. 4. 00:16
 10/10 anonim ***** válasza:
A fejfájásnak, szédülésnek a vérnyomásodhoz is lehet köze (ami olyankor megemelkedik). Azzal minden rendben van?
2018. jún. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!