Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ebben benne lennének a nők?
Ha félénk vagy akkor hogyan képzeled el ezt a dolgot? Én nem tudnám, hogy sírjak/nevessek/elszaladjak, ha egy ilyen hebegős-habogós, remegő hangú pasi odaállítana hozzám, hogy feküdjek le vele pénzért. Öcsi, jó esetben elküldenek a f...ba, rosszabb esetben zaklatásnak veszik. Én őszintén megijednék egy ilyentől, sosem lehet tudni hogy az ilyenek hogyan reagálnak egy esetleges elutasítás után.
Engedd el ezt a dolgod, járj el buliba, bárhova és első körben egy italra hívd meg őket, ne szexre. Vagy tinderezz. De ebből jó nem fog kisülni.
Nekem is inkább ijesztő szituáció lenne, pedig elég nyitott vagyok.
Szerintem se próbálkozz ezzel, nem hangzik jól.
21/N
Nem csoda hogy pénz nélkül egy nő sem akar veled szóba állni, ha ennyire tárgynak nézed őket.
Azt hiszed hogy csak úgy megvehetsz bárkit aki tetszik, mintha almát válogatnál a zöldségesnél?
"Én nem tudnám, hogy sírjak/nevessek/elszaladjak, ha egy ilyen hebegős-habogós, remegő hangú pasi odaállítana hozzám, hogy feküdjek le vele pénzért."
De ez amit írtál ez hülyeség. Kicsit félénk vagyok de amúgy nem remegő hangon beszélek és nem hebegek habogok. Szép mély hangom van ami határozott. Az a kérdés ha tetszenék e a nőknek külsőleg akkor belemennének e sok pénzért. Gondolom ingyen nem feküdnének le egy idegennel de hát ők is pénzből élnek.
5ös vagyok.
Ha már eljutsz odáig, hogy elgondolkodjam azon, lefekszem veled, akkor ugyan ezt el tudod érni egy randin is, kevesebb pénzért(még ha esetleg nem is számít) és akár be is tudnàl csajozni
Egyébként nálam személy szerint a mély hang*-* pozitív tényező egy pasinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!