Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ha az itt panaszkodó férfiak ezt az időt önmaguk fejlesztésére szánnák, mennyivel lennének sikeresebbek az élet minden terén?
nézd meg az előző kérdésekben hogy néznek ki az amcsi párok és hogyan a magyarok.
Ez születési hely kérdése és nem önfejlesztésé.
29F vagyok még nem volt barátnőm, és igenis próbálkozok ha tehetem.
Tegnap este ki írtam, egy kérdést, hogy hol lehetne még ismerkedni, Bulikon, cégen, és csoportokon kívül, ezen kívül, le írtam, a magyarázatban, hogy ezek a helyek miért nem jöttek be. De a kérdés rész csak annyi volt "Hol lehetne ismerkedni ?"...
Erre törlik és jön az üzenet a moderátoroktól, hogy ez nem ismerkedős oldal... és hogy akkor írjak ki kérdést ha kérdésem van amire válasz szeretnék kapni... hát köszi. Nem tudom kik lehettek olyan szemetek, hogy jelentették a kérést, hisz nem az oldalon akartam ismerkedni, hanem kérdésem volt, hogy hol a jó fenébe lehet még ismerkedni.... ott volt a magyarázatban is, konkrétabban, hogy mire gondoltam, a kérdésben, látszott, hogy nem a tagokat akarom felszedni.... de nem azt törölni kell.... nesze neked fejlődés.
Nem elég, hogy így is szar. Hogy falra mászok már attól, hogy bármi próbálok nem jön, be... még az új ötleteket sem szerezhetek, mert az erre érkezett válasz, már szabály sértő.... gondolom ha tanulnák belőle akkor csökkenne a látogatók száma, mert ugye nem sírna itt senki, ha cakk pakk értelmes és valóban hasznos tanácsokat kapna..... A legnagyobb baj, hogy sokszor az sincs kinél próbálkozni. Ez nem azért van mert nincs nő, hanem mert egyszerűen, rossz helyen(földrajzilag) keressük, vagy csak elkerüljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!