Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ha az itt panaszkodó férfiak ezt az időt önmaguk
fejlesztésére szánnák, mennyivel lennének sikeresebbek
az élet minden terén?
Honnan tudja, mit kellene magán fejleszteni, ha szerintetek is ostobaság megmondani, hogy mi benne a hiba?
2017. aug. 22. 18:59
Szükség van önismeretre és önmagunk fejlesztésére. Érdekes, nekem nem kell, hogy más mondja meg, hogy hol van bennem hiba, magamtól is látom. Mindenkinek jót tesz az önfejlesztés. Egy rendkívül pozitív életszemléletet tud kialakítani. És ha nem is lesz csaja, az élet más területein brillírozhat, és akkor már hirtelen sokkal vonzóbb lesz a nők szemében és hopp! Talán mégis összejön valami.
2017. aug. 22. 19:51
#12 "nekem nem kell, hogy más mondja meg, hogy hol van bennem hiba"
Aha, szóval te mindenre magadtól jöttél rá. Ara h mit ciki hordani és mit nem, a tanáraid és a szüleid vagy barátaid sem segítettek a magatartásod kialakításában. Vagy h a témánál legyünk a csajozásban se kaptál senkitől infot vagy tanácsot h mit szeretnek/milyenek a lányok igaz? Te mindig nekiszaladtál a falnak és nem kérdezted h milyen a normális. De tegyük fel h nem mondták neked h hogy kell viselkedni/szexelni meg minden más, de kizárt h elsőre mindent pont jól csináltál, egyből olyan jellemed alakult ki ami tökéletes. Miért ne kérhetné ki valaki a mások tapasztalatait h ne járjon szarul?
2017. aug. 22. 20:25
#12 , persze, megvan annak is a varázsa, ha valaki tévedhetetlennek hiszi magát, és azt gondolja, az egyféle nézőpontból történő vizsgálat elég. Az ilyet legalább biztos nem zavarják meg holmi plusz gondolatok és az alaposság fogalma.
2017. aug. 22. 20:42
Nem azt mondtam, hogy tévedhetetlen vagyok, de magam is tisztában vagyok az erényeimmel és a hibáimmal is, ezt hívják önismeretnek. Senki nem tanított csajozni, mert nő vagyok, és az emberi kapcsolataimat általában barátságokból, barátkozásból alakítom ki, illetve ezek alakulnak maguktól. Nyilván egy párkapcsolatban is odafigyelek magamra és a másikra, elég empatikus vagyok, nem szoktak lenni nagy problémák, nincs rám panasz és én sem panaszkodom. Szeretem a hozzám hasonlóan érett, szemlélődő személyeket, és nem gondolom, hogy ide tartozik az, hogy ki hogyan öltözködik (nem divatolok, azt hordom az elérhető ruhákból ami kényelmes és ami jól áll) és nem mondtam azt hogy nincsenek rám hatással emberek vagy könyvek stb. Én arra reagáltam hogy úgysem mondják meg mi a baj veled. Ezt te is tudod legbelül.
2017. aug. 22. 21:02
#15 Nem, te csak azt hiszed h kiegyensúlyozott vagy és tisztában vagy minden hibáddal. Mert jó társiságod van, de mi van ha PL: büdös vagy kicsit vagy akármi, nem mondják mert bunkóság lenne meg szeretnek stb.. De te önmagadtól ezt nem tudhatnád meg mert nemérzed, hozzászoktál. Vagy pl a kiejtéseddel is lehet akármi. Ezekben nemigazán segít az önismereted. Rá vagy szorulva mások véleményére. És mi van ha pl: valakinek nem adatott meg az a könnyű élet ami neked. Nem kiegyensúlyozott, érzelmi és fizikai tragédiákkal nőtt fel. Mivan ha emiatt bezárkózó, félénk személyiség, mivan ha gondjai vannak a komunikációval? Szerinted 1érzelmileg roncs ember teljesen tisztában van azzal h hogy kell viselkedni minden helyzetben, hogy milyen az elfogadott magatartás, viselkedés stb.. De mi van ha olyan ember ír ide akinek megfelelési kényszere van és mindenről azt hiszi h rosszul csinálja mert az apja mindig bántotta bármit is csinált? Ő nem írhat ide? Nem gyógyulhat azáltal h egyre több visszajelzést kap különféle emberektől h jól csinál valamit? Nem mindenki ugyanolyan, nem mindenki ugyanonnan indul. Te magadba néztél és írtál 1egyenletet az életre/önismeretre, de nem veszed számításba azt a rengeteg változót.
2017. aug. 22. 22:16
Attól függ, mit értesz önmaga fejlesztése alatt. Legyen gazdag? Akkor persze, sikeresebb lenne minden területen, mivel a mai társadalom gyakorlatilag csak a pénzt ismeri el egyedüli értéknek.
A probléma csak az, hogy a két dolog egymásból következik. Ahhoz, hogy gazdag legyél, sikeresnek kell lenned. És ahhoz, hogy sikeres legyél, gazdagnak kell lenned. Huszonkettes csapdája.
Persze ha iszonyú szerencsés vagy, az más, de az 10 millió emberből pár tucatnak adatik csak meg.
2017. aug. 23. 00:33
17: Kiegyensúlyozott élet? Gyerek koromban szexuálisan molesztáltak, a szüleim már rég meghaltak, a gyerekem olyan betegségben szenved, amire nincs gyógyír...mégis tudok mosolyogni, dolgozom magamon és elérem a céljaimat. Több diplomám van és mindenért amit elértem az életben, megdolgoztam. Nem hiszem, hogy büdös lennék, mert az igényes férfiakat vonzom akik határozottan igénylik velem a testi kontaktust. Szomorú, hogy nullára pontozzátok azt, aki szerint lehet tenni magadért és fejlődni. Ez is azt mutatja, hogy sírni könnyebb mint tenni érte.
2017. aug. 23. 09:31
Ez dettó olyan mint amikor v ki a kormányt szidja mert az ő anyagi helyzete sz... Persze semmit nem tesz azért h ez megváltozzon. Nyafogni könnyebb.
Nekem úgy van nőm h nem vagyok gazdag, nem nézek ki jól. Még saját lakásom v kocsim sincs. Tesómnál élek. Okos telefonom sincs. Nem vagyok partyállat.
Jelenleg állsom sincs még is van nőm.
Nem tom más mit csinál h neki 30+-ba még nem jött össze semmi. No pláne h lehet szűz is.
28 F
2017. aug. 23. 13:45
"Ez dettó olyan mint amikor v ki a kormányt szidja mert az ő anyagi helyzete sz... Persze semmit nem tesz azért h ez megváltozzon. Nyafogni könnyebb."
Mi az uralkodás első szabálya?
MINDENÉRT te vagy a felelős.
A kormány jól végzi a munkáját?
Nem.
Miről is beszélünk?
2017. aug. 23. 18:31
Kapcsolódó kérdések: