Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni önmagukat szexuálisan über profinak valló emberek vajon tényleg azok? Mert nekem még sosem volt szerencsém ilyen téren senkivel. Ők is csak szájhősök lennének?
Erre akármilyen valaszok jönnek egy magat annak tartotol..abbol meg nem fogod tudni az igazat.
En magam annak tartom, erre bizonyitek, hogy azutan, hogy rajottem ki vagyok mi vagyok mit akarok, az osszes holgy partnerem oda meg vissza volt/van tolem. Ugy mint eddig egyetlen pasijukert sem. De tudom ez miert van igy. Viszont ez szamodra csak par betu szavak sorok. Elhiheted es kamunak is tarthatod. Ismerek olyan ffiakat akik ugyan ilyenek. Amelyik nő veluk egyutt van az rajon h uur isten..ilyen is letezik? Es nem kell nekik utana mas... Egyébként keves ilyen pasi van.
Mit keresnek itt...2es vagyok.
Csajt biztos nem..
Unalom uzes, olvasgatok vezetes kozben stb.
Vagy vmi feltetel h nem gykzhatok ha ugyes vagyok az agyban? :D beszaras :D
Engem elszórakoztatnak az itt olvasott marhaságok :D
Meg én már nem kefélek egész nap, mint a 18 évesek.
Nem tudom mennyire vagyok űberprofi, nem tisztem ezt megítélni, de már rengeteg fiatal, gondokkal küzdő srácnak és lánynak segítettem tanácsokkal.
Nagy szexuális tapasztalatom van és hitelesnek tartom magam egy lassan 20 éves, boldog kapcsolattal és két gyerekkel a hátam mögött. Emellett tanultam szexuálpszichológiát az egyetemen.
Írtam kommentet és privátban választ a fogamzásgátlási problémáktól kezdve a squirt technikáig mindenről. Párkapcsolattól a terhességen keresztül a gyereknevelésig is.
Na jó, bevallom a fogászati résznél is szoktam válaszolni, mert anno fogorvosnak készültem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!