Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti akik szeretőt tartotok, hol ismerkedtetek vele össze?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy kifejezetten ilyen célzattal ismerkedtetek, kerestetek valakit, mert hiányzott valami a házasságotokból /kapcsolatokból, vagy pedig spontán alakult ki mert egyszerűen csak megvolt a kémia egy kollégával? Ha pedig csak szeretnél szeretőt akkor, hogy tudnád ezt elképzelni?2019. júl. 29. 15:23
1/8 anonim válasza:
Munkahelyen alakult ki, szimpatikusak voltunk egymásnak, de szex elég spontán lett belőle, egyik pillanatról a másikra. Ő házas, én kapcsolatban. Nem vagyok büszke magamra, de nagyon jól érzem magam vele. Én ettől függetlenül is szakításra készülök, de tőle nem várok el semmit, amíg mindkettőnknek jó egymással, addig tud működni a dolog, érzelmeket próbálom elkerülni, úgyis csak nekem lenne rossz.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tehát ezek szerint teljesen váratlanul alakult ki ez köztetek és nem is kacsingattál másfele előtte?
2019. júl. 29. 15:35
3/8 anonim válasza:
Ez volt az első ilyen "kalandom", pedig nem gondoltam úgy rá korábban, hogy hú de jó pasi és mi lenne ha... egyszerűen csak éreztem, hogy működik a kémia oda-vissza, és megtörtént.
4/8 anonim válasza:
Tinder. 3 hónapja járunk össze hetente legalább, de van h 2-3x egy héten.
7/8 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de volt néhány ilyen kapcsolatom.(szerető voltam)
Volt akivel internetes szexpartner keresőn ismerkedtem meg, volt edzésen és néhány nővel a munkám során találkoztam, úgy jöttünk össze. Az internetesen kívül spontán alakultak így, nem kerestek senkit, csak így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!