Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerestetek szeretőt? És hogy ismerkedtetek meg?
Nekem ugy volt szeretom, vagyis voltam en masnak a szeretoje, hogy akkor nem volt parom, vagyis en nem csaltam senkit.
Eletem egyik nagy szerelme epp szakitott velem es osszetort a szivem es belekerultem egy olyan idoszakba, amikor mindenkire haragudtam es csak elni/elvezni akartam az eletet es kikezdtem egy ferfivel.
Mint utolag kiderult neki akkor epp volt mennyasszonya. Tudom nem szep dolog de a megcsalassal neki kell egyutt elnie nem nekem.
Kb. masfel evig tartott a kapcsolat, csak azert jartunk ossze hogy jol erezzuk magunkat egymassal. Semmi jovobeni tervek, semmi panaszkodas a munkarol/kapcsolatrol, csak a jolet meg az intimitas.
Aztan elkoltoztem messzire es a sex abbamaradt, de azota is joban vagyunk es amikor hazalatogatok talalkozunk, de mar nem fekszunk ossze. Neki felesege/gyereke van (egy masik novel, nem az akkori bnovel), nekem meg parom.
Ugy ismerkedtunk meg, hogy a szorakozohely ahova jartunk, ott o volt a tulaj. Mondtam az egyik kozos ismerosunknek, hogy szoljon neki, hogy jojjon ide bemutatkozni. Szofogaodan engedelmeskedett. Utana pedig "nalam vagy nalad?"... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!