Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás szeretőt/szexpartnert merre érdemes keresni?
A feleségemet a havi 1 szexre is alig lehet rávenni, de elhagyni nem akarom (és a kisfiamat sem), mert szeretem, mint embert és nagyon jó családanya. De szexre viszont szükségem van.
36F
A Diplomához nem adnak intelligenciát..
Lehet hogy van neki 3 diplomája, de emberileg egy nagy 0
1 a gyerek nem tart össze
2 a megcsalást csak egy alja féreg választja
Vagy az aki kényelmesén el főznék mossnak takarítanak rá..
Egy okos Nő nem fog le állni veled .
Tudjuk, kioktatás nem kell, csak egy okos nő.
Az a baj, hogy az okos nők meg buta férfira nem vágynak, sem házasra, nálad rögtön teljesül mind a kettő.
Szerintem pedig ne fektess energiát a szeretőbe vagy szexpartnerbe.
Az asszonyod annyira kívánja a szexet amennyire te jó vagy az ágyban. Ha odafigyelsz rá és feldobjátok a szexet akkor olyan lesz mint egy hurrikán. Inkább ezen dolgozz.
Nekem volt szeretőm, a férjével havi 1-2 szer feküdt le. állítása szerint az is olyan langyosvíz jellegű volt. A férje azt mondta hogy túl hideg az ágyban.
Én pedig a tök ellenkezőjét éltem meg vele. Egy kis tüzes, virgonc, kicsit perverz volt, és tényleg, mint egy hurrikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!