Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás szeretőt/szexpartnert merre érdemes keresni?
Figyelt kérdés
A feleségemet a havi 1 szexre is alig lehet rávenni, de elhagyni nem akarom (és a kisfiamat sem), mert szeretem, mint embert és nagyon jó családanya. De szexre viszont szükségem van.
36F
2019. jún. 3. 07:50
11/15 anonim válasza:
Nézd, nem kioktatni szeretnélek, de ha okosnak tartod magad akkor nem itt kérdezel. Az igaz hogy sokan akik életükben egyetlen egyetemi vizsgát sem tettek le könnyedén leszólják a diplomát, és sajnos egyre könnyebb diplomát szerezni, nézd csak meg hányan valamilyen úton-módon felmentetik magukat a nyelvvizsga követelmény alól.. Nem szeretnék szakokat vagy városokat említeni de tudod bizonyára te is hogy sok olyan hely van ahol szinte utánad dobják a diplomát.. Ugyanakkor lehet egy nő lány középfokú végzetséggel is nagyon penge, ha jól tudom a légi irányítók sem diplomások és mekkora felelősség van rajtuk és nyelvet kell tudniuk és irtózatosan koncentrálni.. Amúgy hidd el hogy én nem kioktatni szeretnélek hiszen nem is ismerlek, de abszolút értem hogy az intelligens nő vonzó számodra mivel én is ezen a véleményen vagyok.. Nincs tapasztalatom hogy az "elit" vagy minek nevezett társkereső milyen, állítólag diplomásoknak közvetít diplomásokat de igen ez társkereső.. Nem tudom voltál-e már szeretői kapcsolatban én igen, és a sok előnye mellett nehézségekkel is jár, simán előfordulhat hogy mondjuk nagyon megszereted a másik nőt de a családod nem szeretnéd elhagyni és ez nagyon gyötrő tud lenni, vagy az ahogy én jártam hogy a nő szerintem többet szeretett volna tőlem mint egy ilyen kapcsolat és próbálta szétbombázni a kapcsolatom, sajnos úgy alakult hogy megismerték egymást véletlenül a barátnőmmel így azon cidrizhettem hogy mikor tálal ki.. Sőt azt képzeld el, együtt is dolgoztak egy közös projekten és a szeretőm ott volt nálunk, én haza értem, ő akkor távozott, de fél óra múlva visszajött hogy elment az utolsó busza is Pestre aludhatna-e nálunk.. Na?? Talán az lehet egy lehetőség ha olyan tevékenységeket végzel ahol diplomás vagy intelligens nők vannak, nyelvtanulás jut most akár eszembe ráadásul így talán jobban megismerheted a kiszemeltet mivel azért az igaz hogy a diploma önmagában nem garancia semmire. Engem valami miatt az vonz illetve izgat ha egy lány nő ott van az informatikában, illetve fiatalabb koromban azzal szórakoztattam a haverjaim hogy nekem olyan barátnő kell aki F1-es pilóta mert akkor igen csak helyén a szíve és képzett is... Elnézést a hosszú válaszért és remélem semmi rosszindulatot nem lehet kiolvasni a soraimból, azt kívánom hogy rendeződjön otthon nálatok mindenki számára megnyugtatóan a helyzet és hogy esetleg találj egy ilyen nőt.. Azért akik nagyon kritizálnak ne felejtsék el hogy az asszony sem hülye, ha tudja jól hogy a pasinak kevés a szex akkor mégis mit vár? Hogy éljen aszkéta életet?
12/15 A kérdező kommentje:
10: annál jobb már nem tudom hogy lehetnék az ágyban, hogy ő 2-3-szor megy el addig, amíg én egyszer
2019. jún. 3. 14:03
13/15 anonim válasza:
Nő is lehet😉
Diploma nem kell😃
58/F
15/15 anonim válasza:
Azt qrva hogy mennyi itt az értelmi fogyaték! Senkinek sem sikerült erre az egyszerű kérdésre egyszerű választ adni!
Egyébként elittàrson érdemes próbálkozni.
Nem szexpartner kereső ugyan, de van ott is elég nő akivel lehet szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!