Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
A barátom meg említette hogy 19 szülinapján hagy vegye el a szüzeségem nem válaszoltam neki semmit mert 16 vagyok ő már volt lánnyal és sokkal tapasztaltabb mint én és mióta össze jöttünk nem volt senkivel és már vágyik rám. Mit mondjak neki?2019. júl. 27. 23:16
1/10 anonim válasza:
Azt hogy majd ha te is azt akarod nem csak amikor ő 🤷🏼♂️
3/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt elfelejtettem mondani hogy én is vágyok de a családi hagyomány hogy 20 éves korunkig nem szexszelhetünk
2019. júl. 27. 23:23
4/10 anonim válasza:
“Miota osszejottunk nem volt senkivel” 😄😄 ezert manapsag erdemermet osztogatnak? 😄😄 meg jo h nem volt senkivel banyek, hiszen egy par vagytok!
5/10 anonim válasza:
20 eves korig de hulyeseg ez....
7/10 anonim válasza:
20 éves korig? Családi hagyomány? Miért ha le fekszel vele, másnap oda állsz szüleid elé.. : "Anya, Apa dugtam" vagy mi? Vagy napra pontosan meg kell mondani ha történik valami? Ugyan már.
A lényeg hogy mit érzel belül hogy testileg, LELKILEG fel legyél rá készülve..
8/10 anonim válasza:
Jó kis szülinapi ajándék lesz neki.
9/10 anonim válasza:
3-4 évet tuti nem vár egy 19 éves pasi, ha van barátnője. És igen, ha te is akarod megteheted vele. Nem kell senkinek az orrára kötni, hogy megtörtént. Mivel csak 16 vagy nincs hová sietned, de ha csak a "családi hagyomány" tart vissza, akkor nem sok értelme van ahhoz ragaszkodni. Lehet némi idő múlva te is nagyon kívánni fogod a srácot.
10/10 anonim válasza:
Ha csak popsiba csinálod vele 4 éven át, akkor működhet a 20- éves korodig szűznek maradás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!