Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktam anyám előtt. Mit mondjak ezután?
Nagyon gáz dolog történt velünk párommal. Néha, úgy kb 2 - 3 havonta előfordul, hogy hármasozunk. 2férfi egy nő felállásban. Párom szereti nagyon. Történetesen épp ez folyt ma hajnalba is, amikor az egyik pillanatban betoppant anyám és kiabálni kezdett, hogy : "jesszusom ti mit csináltok, undorítóak vagytok!!!"
Úgy került oda, hogy kb 10 méterre van a két ház egymástól és mikor telefonomon valahogy benyonodódott a hívás szex közben (NEM ÉRTEM HOGYAN ÉS MIÉRT PONT ŐT HÍVTA) ő hallott engem vinnyogni (ahogy ő mondta) a telóban. Ezért átfutott hozzám mert azt hitte baj van. Pehünkre ajtó nyitva volt.... Szóval átfutott és mindent látott rohadt közelről. A méggázabb a sztoriban, hogy gyermekeink is vannak párommal. Felnőtt emberek vagyunk. Párom 30, én 28. A kicsik amúgy pont anyámnál aludtak az éjjel, és anyám mikor mondta, hogy undorítóak vagyunk, hozzátette hogy : "hogy tehetünk ilyet mikor kisgyerekeink is vannak...."
Anyám 55 éves és nagyon konzervatív.
Rettenetesen érzem magam. És hiába volt jó maga a dolog, hiába nem éreznék megbánást, mert szeretek így kikapcsolódni párommal szexuálisan, így hogy anyám látott és úgy gondolkodik rólam most, mint egy rossz k*rváról... Így nem tudom, hogyan nézzek nem sokára a szemébe, és hozzam haza a gyerekeimet. :( Mit lehet mondani egy ilyen szituban. Mi a véleményetek?
Semmi köze ahhoz, hogy mit csinálsz a hálószobában.
Ha neked ÉS a férjednek is bejön a hármas, igénylitek, és találtatok megfelelő partnert, akkor hajrá, egészségetekre.
Nem anyukádat ráncigáltátok be erőszakkal harmadiknak, szóval hallgasson.
Brühü,ha ha ha.
M E G É R D E M L E D ! ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!