Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek az aktust bezezik, -kefélés, dugàs, stb. Miert nem mondjak rà az igazi szót, , ba. Às?
Van olyan nő aki az a szót sem szereti, hogy szex! Valamilyen szinten igaza is van, mert rákeresve a szóra, az jön elő, hogy csak utódnemzési céllal csinálja az ember.
A szerelmes pároknál azért többről van szó, hiszen ott azért komoly érzelmek is vannak, így őnáluk inkább szeretkezésről beszélünk.
Viszont ha egy szórakozóhelyen felszedsz egy lányt, lerendezitek egymást valahol, de semmi érzelem nem fűz hozzá, többet nem is találkoztok, ott már használhatsz ilyenfajta jelzőket. ;-)
Nekem mindegyik kicsit más tartalommal vagy jellemzővel bír.
Az aktus inkább semleges, leíró, jogi dolog.
Kefélés, dugás egy egyoldalú, farok-punci kapcsolatot takar, ahol én vagyok a fontos, a másiknak ugyanannyi ideje van rá. Esetleg hivatásos csajoknál elképzelhető h használnám.
Amit te mondasz, hogy b.. ás, az pedig dinamikus, gyors, csattogó :D
Szeretkezés pedig a pároknál ahol érzelem is van, csók, simogatás...
Nekem mind mást és mást jelent egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!