Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak páromnak szopás közben?
Figyelt kérdés
Sokat szoktam elidőzni a farkán, néha csak "verem" és nézegetem, gyönyörködöm a látványban. Legutóbb azt mondta, hogy ilyenkor tök szexi lenne ha beszélnék is.
Ott akkor hirtelen nem tudtam mit mondani. Van valami tippetek, mi lehetne izgató számára és nem gagyi/eröltetett béna?
2019. júl. 27. 10:22
1/13 anonim válasza:
Mondjuk mondd el neki, mi tetszik benne! Dicsérd meg, hogy milyen szép, formás, vagy milyen nagy, vastag!
2/13 anonim válasza:
Ezt: Honolulu, de semmiképpen sem a Kamcsatkát. :)
3/13 anonim válasza:
Olyan szép a farkad, alig várom hogy belém tegyed és szétfeszítsen, imádom ahogy lüktet a kezemben stb...
4/13 A kérdező kommentje:
igazából nem nagy neki, és ő is tudja és zavarja, hogy kisebb a farka. ha igy mondanám hogy "de imádom h ilyen nagy" akkor az vajon tetszene neki vagy gunyolodásnak tartaná?
2019. júl. 27. 10:30
5/13 anonim válasza:
Én sosem mertem szólni, hogy beszéljen közben. Pedig nem kéne annyit küzdenie, hamarabb el tudnék menni. Bár lenne még egy-két dolog. De tudom, hogy meggyilkolná részéről a hangulatot, hogy ha ilyen instrukciókat közölnék vele. De azt, hogy mit lenne jó hallani ilyenkor, meg nem tudnám megmondani általánosságban. Nincs általános recept, személye válogatja, nem minden lánytól ugyan azt akarnám hallani
6/13 A kérdező kommentje:
"nem kéne annyit küzdenie, hamarabb el tudnék menni" pfuu hát nem tudom miylen élményekben votl eddig részed...de a szopás nem kéne hoyg küzdelem legyen a nőnek :D
na de egy példa sem jut eszedbe?
2019. júl. 27. 10:38
7/13 anonim válasza:
Miközben időzöl a farkán kezdj el úgy csinálni, mintha már alig várnád, hogy betegye. Nyögjél is közben, az tuti nagyon be fog jönni neki! :P Én is csináltam már így! :)
8/13 anonim válasza:
Úrinő tele szajjal nem beszel 😋
9/13 anonim válasza:
Nyögj szopás közben, szerintem az nagyon beindítja őket :) Ha csak vered neki, akkor mondj olyanokat, hogy alig várod, hogy bekaphasd, és végignyalogasd meg ilyenek, érzékien mondd és nézz a szemébe :D
10/13 anonim válasza:
Azt, hogy:
glagh, aglh, galgh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!