Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, egy ilyen kijelentés után mit gondolnátok?
Ha pl randiztok egy pasival, és csókolóztok, majd a pasi azt mondja hogy "Várj. Egy kis szünetet kérek,mert így nagyon fel fogok izgulni" akkor mire gondolnátok?
Pl arra, hogy biztos (csak) meg akar dugni?
Önbizalommal hogy álltok? (Ez a válasz szempontjából fontos, meg esetleg az életkorotok is).
Nekem ez azt jelentené hogy tisztában van azzal hogy szűz vagyok és hogy várni szeretnék.
De nagyon rám van izgulva, amit ha fokozok akkor olyan dolgokat is tehet (pl túlzott nyomulás), ami nekem nem jó, és ezt el szeretné kerülni.
Ilyenkor ha mondjuk 2 hetesek vagyunk akkor leállok. De ha kis bizalom megvan akkor annyit reagálnék rá hogy "nem baj, az a lényeg", és a nyakát kezdeném el csókolni;) Nem lenne ebből dugás, szépen lassan haladunk és addig megyek el amíg szeretnék, szepen fokozatosan fedezzük fel egymast. Szerintem ez egy tini kapcsolat szexualitásának alapja.
19 vagyok, és az önbizalmam az egekben (persze egészséges mértékben). Ebből kifolyólag nem lehet olyanra rávenni manipulációval amit nem akarok, tehát nem félnek hogy átver.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!