Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szűz vagyok hogy legyek jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szűz vagyok hogy legyek jó az ágyba? Tényleg járjak hivatásoshoz többszáz ezerért hogy legyen egy kis gyakorlatom?

Figyelt kérdés

Elég idős vagyok már, de még nem voltam nővel.

Ha véletlenül arra kerülne a sor, és elbénázom, cseszhetem a kapcsolatot is.

2019. júl. 27. 14:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy megéri akkor csináld.

Úgy látom azért emiatt elég komoly lelkinyomas nehezedik rád. Szóval ha úgy érzed, hogy sokat segítene, ha elmennél egy hivatásohoz akkor keress egy szimpatikus csajszit és csak hozzá járj.

2019. júl. 27. 15:01
 12/12 A kérdező kommentje:

#11 nem tudom hogy segitene, vagy hogy megérné.

Ezért is kérdeztem meg. Az viszont igaz hogy komoly lelki nehézségeket okozott. Nekem már nem számit, mert túl vagyok azon a koron és lelki állapoton hogy sikerülne szexualis kapcsolatot kialakitanom nővel. A kiirás inkább elméleti volt, hogy azok akik fiatalok és ilyen jellegű gondjaik vannak , mit csinaljanak...

2019. júl. 27. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!