Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 19 Éves fiú vagyok és szűz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 Éves fiú vagyok és szűz a barátaim pedig cikiznek miata kitaláltam egy sztorit hogy már nem vagyok az de ugyan úgy cikiznek és csúfolnakn?

Figyelt kérdés

2019. júl. 27. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ugyanúgy.
2019. júl. 27. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Es mi a kerdes?
2019. júl. 27. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőlük. nem tudjuk.
2019. júl. 27. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Szép barátok lehetnek!

Ne foglalkozz velük. Jobb mintha már 20 lánnyal lettél volna.

2019. júl. 27. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos ezek szerint ilyen a személyiséged.

Változz meg, legyél erős egyéniség, akkor a barátaiddal kapcsolatban két eset lehetséges, vagy nem csúfolnak többet vagy megromlik a viszony, mert nem fog tetszeni nekik, hogy erős egyéniség lettél.

Ha az utóbbi eset teljesül, akkor majd szerzel új barátokat és az erős egyéniséged miatt ők már biztosan nem fognak csúfolni akár szűz vagy akár nem.

2019. júl. 27. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ok nem baratok akkor.
2019. júl. 27. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem Szólókkal, ők tényleg nem a barátaid, hagyd őket, keress értelmesebb embereket.

Igaz, én 1996-ban voltam 19 éves, az egy más világ volt, de akkor is téma volt a szexualitás ebben a korban, viszont senki nem cikizte a másikat azért, mert szűz.

Nem vagy elkésve, nézd meg őket 10-15 év múlva, lehet, Neked stabil kapcsolatod lesz, ők pedig nem tudnak kitartani senki mellett majd.

2019. júl. 27. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Mert látják hazug vagy.
2019. júl. 27. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Mi a garancia, hogy az Ő "barátai" nem hazudnak...? Sok mindent lehet mondani, és mondanak is...Lehet, hogy nagyobb részük csont szűz, és csak szívatják a Kérdezőt.

2019. júl. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!