Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, ti összejönnétek szűz fiúval?
Eddig még nem volt barátnőm. Tudom hogy senkin sem látszik az hogy szűz e még. De a legtöbb szűz lány nem akar szűz fiút. Vagy legalábbis az itteniek szerint. De én első barátnőnek szűz lánynak jobban örülnék.
18-22 éves lányok azok akik szóba jöhetnek. És és én azt szeretném hogy azzal akivel először szexelek, vele is legyen gyerekük. Szóval én nem akarok sok nővel szexelni, hanem csak eggyel.
Van rá esély hogy teljesülni fog a vágyam?
23/F
😂😂😂😂😂😂
Bocsi, muszáj volt. Álmodj csak királylány!
Általában a szűz lányok nem akarnak szűz fiút. Amikor én is az voltam, ismerkedéskor mindig kiderítettem, hogy ki milyen szinten áll.
Vegul a barátom már jó pár éve szexelt mire az én szűzességem is elvette.
Viszont a legjobb barátnőm és a barátja mindketten szuzek voltak, amikor elkezdtek szexuális életet élni. És azt mondtak hogy jó volt úgy is. Mára már van tapasztalatuk!
Viszont nekem biztonságot adott az, hogy a barátom teljes mértékben tudja hogy most mit csinál, mi történik. Nekem ez fontos volt.
20L
Tizenévesen még összejöttem volna szüz fiúval, de most már inkább tapasztaltabb srácot szeretnék, mert vele kevésbé félnék a dologtól, nyugodtabb lennék.
21/L
Ritkán maradnak együtt az első kacsolatok. Nem valószínű, hogy ez sikerülni fog. Egy kapcsolatot megtartani sokkal nehezebb mint megszerezni és akiknek még sose volt, nincs tapasztalatuk, nem tudnak tanulságot levonni az előzőekből, hogy mit rontottak el.
De az, hogy a partnered is szűz legyen szerintem simán lehetséges.
Én is szűz vagyok és nem érdekel, hogy szűz vagy nem szűz lesz az első, az sokkal fontosabb, hogy szeressen és én is őt.
Senki nem jön össze 23 éves szűz fiúval.
Ezt min 5-8 éve kellett volna intézned.
Ha akkor nem tudtad akkor most már ne aggódalmaskodj miatta. Felesleges.
Engem pont nem érdekel, hogy szűz vagy nemszűz az a fiú kivel összejövök. Szeressen, ne használjon ki s hasonlók, az a lényeg. S legalább nincs is kihez hasonlítgasson.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!