Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méret próbléma esetén miért csak a férfiakat veszik elő? A szex két szereplős!
#21 köszi 😉 azért remek érveket sorakoztattál .
Élmény volt az eszmecsere .
De hogy ne mond hogy szemét vagyok , igazat adok neked.
Ha igazi férfi lennék leszrnám, mennék a következőhöz.
Ha az egyikbe nem jó , jó lesz egy másikba....
#23 NEM ! Nem ez volt a kérdés !
Azzal teljesen tisztába vagyok hogy nem én tehetek róla, ahogy a szem színről vagy a magasságról stb.
A kérdés az volt hogy a nők szerepe a méret kérdésben miért nincs részletezve . Amikor két dolgot össze teszünk és nem passzol akkor miért csak az egyiket vizsgáljuk , hibáztatják. És főleg hogy miért pont azt amin nem lehet változtatni !
Egész jó a kérdès...
Az intimtorna aranyat érhet szülés után, vagy akinek renyhébb izomzata van. Viszont ettől a hüvely hossza nem változik. Erről a nő sem tehet.
Másrészt, hány férfit hallottam már olyan csajról beszélni, akiben harangozni lehetett...Úgyhogy azért szerintem a nők is elő vannak véve, csak mondjuk nem megy erről komment harc a gyk-es kérdés alatt.
Megint másrészt ha az én vaginám hosszúra lett megteremtve, ès szeretem is a nagy kukit, hát ne te kapd már fel a vizet.
Te sem szeretnél olyan nővel együtt lenni akivel semmit nem érzel mert tág neki a nunusa igaz? Igaz...
Ha már tág és/vagy szűk. A férfiaknak ez a legfontosabb nem? Hogy szorítson az a punci...
A nőknèl ez már bonyolultabb. Van akinek elég ha átlag vastag, aki csak a vaskosabbat érzi(ezen lehet ugye javítni) van akinek kell az az a 2-3-4-5 centi plusz hosszban hogy igazán élvezze az együttlétet, míg másnak az átlagos is bőven nagy. Mi ezzel a baj?
Ahány nő annyi punci. Ahány férfi annyi kuki.
Igen van hogy két ember nem kompatibilis, mivel létezik mindkét nemnél, mindkét véglet, tehát azért akadnak variánsok párok tekintetében. De pontosan ezért butaság bárkit hibáztani, elővenni. Azert nem te vagy a hibás ha a nők egy részébe kicsi(rövid ugyebár ez a kérdés eszenciája) kicsi a péniszed. Ès én sem vagyok hibàs mert nem 10centi mélységű hüvelyt örököltem. Ez van, ezt adta a jó ég, anyánk apánk...
Ettől függetlenül adom azt hogy igen is egy 15-16os méret teljesen rendben van, de azt hozzá teszem hogy ez nálam az alsó határ, ennél kissebbel értelmét veszti az egész. Mondom ezt úgy hogy, nekem az álom méret 19-20 centi. Nyilván válogatok ha 5 centi különbségekről gyakorlatban tudomást sem veszek....nem pont hogy nem.
Mellesleg olvasni itt elég sok olyan választ amikben a nők 15 alatti méretekre esküsznek, vagy hogy az alatt érte őket kellemetlenebb fájdalom szex közben. Innentől kezdve pedig lenne egy költői kérdésem. Mi a probléma?
"a nők szerepe a méret kérdésben"?
Mi köze a nő szerepének ahhoz, hogy neked mekkora farkad van? Bocs, mekkora farkad nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!