Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Méret próbléma esetén miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méret próbléma esetén miért csak a férfiakat veszik elő? A szex két szereplős!

Figyelt kérdés
Egy nőnek is lehetnek gondjai. Szűlés után, genetikai , stb. A legtöbb esetben a nők sem tehetnek arról hogy tágak, vagy gyenge a hüvelyizomzatuk, de van amikor az intim torna rengeteget javitana a helyzeten. Egy férfi nem tud méretre gyúrni vagy bármilyen módon megnövelni, mégis állandóan csak ők vannak megalázva a méret miatt, holott nincs lehetőségük változtatni!

2019. júl. 26. 12:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#7 bocs de a másik kérdésemre minden válasz arról szól hogy igenis szeretik ha tövig vannak bennük. És ott csak a 15-17 cm átlagot kérdeztem. De az mindenkinek tövig. Vagyis akkor a nagyobb is jó, azaz a 15 kicsi!
2019. júl. 26. 15:41
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy "kicsi a farkam, és baromira zavar hogy olyan miatt vagyok elitélve amiről nem tehetek". Én sem tehetek róla, hogy nem vagyok jóképű, nem születtem milliomos családba, mégsem nyafogok itt, hogy miért csak a gazdag, jóképű pasiknak jut jó csaj. Kerestem magamhoz valót és most lehet hogy boldogabb vagyok, mint az a gazdag jóképű pasi, akinek a menő nője csak akkor hajlandó szexelni, ha megveszi neki az aznapi guccit.

Viszont arra azért kíváncsi lennék, hogy te tényleg azt gondolod, hogy ha most itt a gyakorin mindenki igazat adna neked és belátná, hogy igen, a nők is hibásak, és ejnye bejnye, nem szép dolog a férfiakat megalázni, akkor ezzel megoldódna a problémád, lenne ettől nőd?

2019. júl. 26. 15:51
 13/29 anonim ***** válasza:
38%

Ugye, azzal tisztában vagy, hogy azok a nők, akik arról áradoznak, hogy tövig kell, meg hogy 20 cm alatt szóba se állnak a pasikkal igazából férfiak?

A legtöbb (kb 75%) nő nem szereti, ha tövig van, ugyanis rohadt fájdalmas, amikor a méhszájat ütögetik.

2019. júl. 26. 16:03
 14/29 A kérdező kommentje:

#13 az hogy szegény vagy , azon lehet változtatni!

A másik ez a szintén undoritó hozzáállás, hogy amikor már nem tudnak mit válaszolni, akkor jön a " és akkor mi változna" hozzászólás. A másik tizezer kérdés kiirása után mi változott? Ez nem egy világmegváltoztató kivánság oldal, arra van hogy az ember megtudja más ember véleményét, tanácsát, kiirja magából az érzéseit.

Ha viszont ennek a gondnak nagyobb nyilvánosságot adnának akkor igenis lenne lényege. A nők leszálnának a magas lóról, a kisfarkú férfiak pedig kicsit felépithetnék magukat, ha ki lenne mondva hogy nem ők a hibásak!

2019. júl. 26. 16:06
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

De te mit nem értesz azon, hogy a férfiak lovagolnak ezen a témán, nem a nők...

Sőt igazából te lovagolsz ezen. Teljesen feleslegesen. Ez csak hiszti. Feltűnési viszketegséged van. És senki nem tud semmit kezdeni a kis f*rok problémáddal.

És ha ez nem is érdekelne egy nőt, már csak azért se nyúlna hozzád mert egy hisztis kisgyerek vagy.

2019. júl. 26. 16:31
 16/29 A kérdező kommentje:

#16 persze hogy a férfiak lovagolnak ezen a témán mert így van beállítva a dolog! Egy nő ha tág akkor annyit mond a férfinak bocs de én nagyobbat szeretek. És keres egy nagyobbat. A férfi meg meg van alázva hogy neki nem elég a mérete. A nő bármit megtehet mert az ő döntése a szex.

Egy nő persze hogy nem törődik azzal mit mond a férfi vagy hogy mi az igazság , úgy van vele hogy bármikor kap 1000 másik pasit ! Egy férfi viszont nem tud semmit tenni. Neki jónak kell lenni az ágyban . Ha nem jön össze senki nem azt mondja hogy ő biztos tág fapitsa volt a nő, hanem a férfi a béna....ez a bajom

Amúgy ha nem lenne valós probléma akkor miért van tucatnyi kérdés naponta?

2019. júl. 26. 16:52
 17/29 anonim ***** válasza:
34%

De ez miért lenne jó nekünk, nagyfarkú férfiaknak? A nőket nem érdekli, a kisfarkúak meg had csináljanak maguknak problémát, legyenek csak ok nélkül fóbiásak, így nekünk több nő jut. Mi meg jót nevetünk rajta. A kisfarkú férfiak imádják saját magukat alázni, problémát csinálni abból, ami nem is az, eldicsekedve adottságukkal, hogy aztán sajnáltathassák magukat, miközben ezerszebb jobb sorsuk van, mint például egy afgán nőnek.

De hát ilyen az élet, kegyetlenül igazságtalan.

2019. júl. 26. 16:59
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

Jézusom... Szerintem te még életedben nem találkoztál igazi nővel...

Tudod miért van itt ennyi ilyen kérdés?? Mert a sok *gyhalott azt hiszi, hogy itt gyk-n minden szent írás és el kell hinni. Meg a sok unatkozó kis p*cs nem tudja elütni mással az idejét... Szánalmas vagy, ahelyett hogy itt picsogsz keress egy normális nőt, aztán meglátod, hogy rohadtul nem az fogja érdekelni hogy mekkora a f*rkad.

2019. júl. 26. 17:00
 19/29 A kérdező kommentje:

#18 látom megtagadtad a válaszom lényegét.

Reagáltál 2 sor lényegtelen dologra...

2019. júl. 26. 17:34
 20/29 A kérdező kommentje:
* megragadtad
2019. júl. 26. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!