Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a homo férfiakat nővé és a homo nőket férfivá operálnánk át, akkor megszűnne létezni a homoszexualitás?
Nem. Saját öndefinícióik szerint van köztük olyan, aki kifejezetten azt élvezi, hogy férfiként férfiak dugják. Tehát ő szeretne "férfi" maradni, ÉS férfiakkal szexelni.
Amiről te beszélsz, az a transzneműség, de az is csak >részben< lenne megoldható ezzel. Nem kevesen végül is "rájönnek", hogy a műtéteik és hormonkezeléseik után mégsem szeretnének nők/férfiak lenni, úgyhogy "vissza az egész"...
Szóval maximum egy részleges megoldás lenne.
A közel keleten ez egy viszonylag elterjedt módszer a homoszexualitas "gyogyitasara" , sőt, egy időben del afrikai meleg katonákkal is ezt csinálták.
Nem szunne meg a homoszexualitas, csak kreálnanak egy adag megcsonkított leszbikust és meleget.
Nem lehet férfivá vagy nővé operálni senkit, maximum kozmetikai műtéteket lehet rajtuk végrehajtani azért, hogy hasonlítsanak a másik nemre.
A női test nem azért női mert az illetőnek nagyobb melle és méhe van. Levághatod a mellét és kiszedheted a méhét, de attól annak a testnek még minden egyes sejtje "női"marad. Ugyanúgy a férfiakkal - a pénisz hiánya nem jelenti, hogy az illető nem férfi, ha a teste minden egyes porcikája amúgy megváltoztathatatlanul férfi.
Amúgy nem tudom, hogy a heterok hogy képesek az agyhalál ezen fokát elérni. Ez valami teljesen új mélypont.
Jaj de sötét vagy! A meleg férfiak igen FÉRFIAK nem akarnak nők lenni ! Én is férfi vagyok és a férfiakat szeretem. El se tudom képzelni hogy nőként kelljen élnem. Vannak kicsi feminimebb melegek de ők sem akarnak nővé válni. Ezt a sok baromságot kéne a fejekből kipucolni akkor sokkal jobban el lennénk fogadva.
És még egy sztereotip hülyeséget megválaszolok neked mielőtt erről is írsz egy kérdést. Nem nem azért lettem meleg mert csalódtam a nőkbe, bagy mert "megrontottak" egyszerűen a férfiak érdekelnek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!