Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó egy lányon a végig tetovált kéz?
Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 08:06
1/17 A kérdező kommentje:
Pár helyen hallottam h létezik tetoválásfétis,aztán kiváncsi vagyok a véleményekre.
2019. júl. 26. 08:08
2/17 anonim válasza:
Számomra borzalmasan néznek ki a tetováltak. A kis motívum sem tetszik, nemhogy amikor az egész testét rajzfelületnek gondolja valaki. És tök mindegy, hogy férfin vagy nőn lévő tetoválásról beszélünk. Egyik rondább, mint a másik. Természetesen szíve joga mindenkinek azt csinálni a testével amit akar, csak kérdezted.
3/17 anonim válasza:
Alapból nem vagyok egy nagy tetoválás mániás, viszont már volt hogy láttam egy vékony lányt tele tetkókkal a kezén, és valamiért elég szexi volt számomra, az okát én magam sem tudom.
4/17 anonim válasza:
Van tetko fetis. Nekem is az van:3 Nagyon szexi ha egy lany tetovalt. Nem rajzfigurara gondolok,csak akkor vonzo ha 5-6 tetko van csak rajta..
5/17 anonim válasza:
Nekem abszolút nem jön be...46/ f.
6/17 anonim válasza:
Ha van rajta, nem zavar, de az agyon tetovált már nem szép.
7/17 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem jön be, főleg az akkora nem
emberileg nem zavar, de szexnél vagy kapcsolatban kifejezetten zavarna a kisebb is, de akkora meg főleg
26F
8/17 anonim válasza:
Amióta az éjjel nappal budapest szereplői tele vannak ilyen széttetovált kezű csajokkal, azóta minden HP- ilyet csináltat... kommersz.
Túl sok, túl sok ilyen csaj.
Nemsokára ciki lesz, mint a deréktetkö, smi kb -10 éve volt nagyon menő, ma meg már úgy hívják rbnc rendszám. :D
10/17 anonim válasza:
Csak gettódivatot majmolóknak jöhet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!