Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos diszkós lányon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos diszkós lányon hányan mennek végig húsz éves koráig?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Kaphatsz tőlük még bubópestist is.

1 órával ezelőtt néztem ki az ablakon, a szomszéd liba a férjét ölelgette, mert az ment melózni, az előbb, meg beengedett a kertjükbe valami fiatal srácot, most meg ott nyög teljes hangerővel a házban.

Szóval nem is kell diszkós lánynak lenni.

2019. júl. 9. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Képzeld el a sound-ot nagyban!

Ugyan az a diszkó!

2019. júl. 9. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is azt tudom mondani amit az # 1.

Attól még mert diszkós lány, nem biztos, hogy több pasival megy el mint egy nem diszkós lány.

Ráadásul az én partnereim közül pl. egyik se diszkóból jött össze.

2019. júl. 9. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem minden lány egyforma. Van akin 20+ pasi átmegy és könnyen kapható és van akinek még lehet, hogy pasija se volt és ismerkedni jár le, de a normális srácokat keresni vagy csak szórakozik. Általánosítani nem lehet, csak tippelni.

De ha már általánosítás, ha van egy fullos jó csaj esélyes a 10+-os arány

2019. júl. 9. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj egy pasival. Egy gyakorin trollkodó,munkanélküli,mamahoteles pasival. Ő 100% szűz .
2019. júl. 9. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!