Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A jóképű, izmos pasik bevállal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű, izmos pasik bevállalnak kalandokat átlagos lányokkal?

Figyelt kérdés

Éreztetik közben, ha nem annyira vonzódnak a lányhoz?

Ők is szeretnek örömet nyújtani?

Növeli az egójukat, hogy a lány nagyon rájuk van izgulva?

2019. júl. 7. 23:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%

Én tuti nem

26/F

2019. júl. 7. 23:17
 2/19 anonim ***** válasza:
52%
Igen mi is szeretunk oromet nyujtani F
2019. júl. 7. 23:32
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki velem. :)
2019. júl. 7. 23:35
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
Nem noveli, mert az mar eleve nagy.
2019. júl. 7. 23:36
 5/19 anonim ***** válasza:
47%
Figyu! Vannak azok, akik úgy elvannak szállva maguktól, khm..pl 1. Válaszoló, hogy az egojuk összetéveszthető egy "majdnem" Monteveres-szel. Egy jóképű és izmos pasinak is lehet duci és egészen sportos párja is. Egyébként a legtöbbször egy normál lány jön szóba.
2019. júl. 7. 23:37
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon sok pasi bevállal bármit, csak lyuk legyen :D
2019. júl. 7. 23:37
 7/19 anonim ***** válasza:
26%
Én személy szerint nem, mivel tudok találni fullos csajokat is, így nyilván nem adom lejjebb a szintet.
2019. júl. 7. 23:38
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
#5 Figyu! Írni meg kellene tanulni...
2019. júl. 7. 23:46
 9/19 anonim ***** válasza:

Engem izgat a tudat, hogy a lány nagyon rám van izgulva valamint szeretek örömet nyújtani mert nagyon beindít, hogy oda jutassam a lány ahova még senki elöttem, az átlagos meg relatív ránézek egy lányra és már előfordult hogy megfogott pedig ő és a környezetembe is többen azt mondták ő tök átlagos mi tetszik nekem ennyire benne.

Az egós dolgot nemtudom én úgy állok hozzá mindig van feljebb meg lejjebb de valakit egy két még csak nem is megváltoztatható dolog miatt máshogy kezelni nekem furcsa lenne. Ha valakivel az ágyig jutunk akkor nyílván vonzódok hozzá szóval miért érezettném azt hogy kevésbé? Ezt a kérdést annyira nem értem.

2019. júl. 8. 00:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Sosem tudhatod kinek mi jön be. Sok izmos pasit láttam már pl ducibb csajokkal, én is hasonlónak mondanám magam (persze a jóképűséget mindenki maga döntse el), de nekem se a cicababák jönnek be.
2019. júl. 8. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!