Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű, izmos pasik bevállalnak kalandokat átlagos lányokkal?
Éreztetik közben, ha nem annyira vonzódnak a lányhoz?
Ők is szeretnek örömet nyújtani?
Növeli az egójukat, hogy a lány nagyon rájuk van izgulva?
Az a baj hogy az ilyen pasik bárkit megkaphatnak főleg ha csak hancúrozni akarnak, hiába értéktelen a nő és lehet meg sem fogja őket a személyisége de cicababa és inkább őt fogják választani mint téged pedig biztosan sokkal több belső értékkel rendelkezel!
N
Én ismerek olyat,aki jó pasi,igazak rá,amiket írtál és mindig átlagos kinézetű barátnője volt.
Szerintem jobban szereti azt,ha ő a jobb.
Én nem csak kalandot, még komoly kapcsolatot is.
Nem a külső számít.
A jóképű elég szubjektív dolog. Az, hogy kialakult egy sztereotípia rólunk, nem jelenti azt, hogy kizárólag cicababákat szeretünk. Sőt. Sok kondis ismerősöm van, átlagos (értsd: természetes) barátnő/feleség van szinte mindenhol.
Az örömnyújtás szerintem nincs összefüggésben az alkattal. Egy siklóvállú is lehet egoista vagy tirpák. És igen, mint minden egészséges férfinak, nekem is növeli az egót.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!