Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne szex? Én szűz vagyok ő nem, leutaznank pár napra Horvátországba szerintetek lenne ott szex? 2 hónapja vagyunk együtt meg nem volt alkalom hol együtt lenni .
Max az ezo kategóriában tudnánk megmondani ezt. Nem látunk a fejébe.
Viszont, simán kezdeményezhetnél, ha szeretnéd, ne félj. Plusz szerintem azért tisztázd vele, hogy szűz vagy, és kívánod.
Egy általános tanács: a jó párkapcsolat alapja a kommunikáció! Hogy mindent, de tényleg mindent meg tudjatok egymással beszélni, kellő nyitottsággal.
Hidd el, ha elkezded idegenekkel kitárgyalni a kapcsolatodat ahelyett, hogy ezt a pároddal tennéd, az nagyon-nagyon félrevisz. Csak a párod tudja, hogy mit gondol, érez, szeretne, idegenek csak találgatni tudnak. Te meg a találgatások alapján alakítasz ki valamilyen képet, aminek köze nincs a valósághoz és arra reagálsz. Nem ez a jó irány! Beszélgess a pároddal, nyitottan, szexről is! Mondd el, te mit szeretnél és mikor, hogyan, és hallgasd meg, hogy ő mit szeretne, mikor és hogyan. Aztán a kettőből közösen rakjátok össze azt, ami mindkettőtöknek megfelel.
(Ez nem csak erre a szituációra érvényes, hanem a párkapcsolatban kb. mindenre, onnantól kezdve, hogy milyen legyen a csempe a fürdőszobában egészen addig, hogy mi a kedvenc szexuális pózod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!