Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy egy fiú szűz 22 évesen?
Egyik ismerősömről van szó. Nem tudom biztosra de gondolom, mert nem volt még barátnője.
Eléggé zárkózott, de nem néz ki rosszul, meg rendes is.
Mi lehet a baj vele?
Én szerintem egy ilyen fiú sokkal értékesebb, mint egy olyan aki ennyi idősen már sok lányt hulyitett.
Másnak mi a véleménye erről?
A lányok a nagydumás és/vagy magabiztos és/vagy határozott és/vagy gazdag pasikra buknak elsősorban.
A nőknél már más a helyzet...
Évekkel ezelőtt leveleztem néhány szűz pasival itt, a GYIK-on, mert nem értettem mi lehet az oka.
A többség beleesett abba a hibába, hogy miután megnyílt nekem, azt hitte van esélye (előre szóltam, hogy nincs csak kíváncsi vagyok mi lehet vele a gond) többet akart, a finom elutasítástól is agresszív lett, és elmondott minden K-nak. Igazi pasi ilyet nem tesz.
Aztán volt olyan, aki egy szavas kérdéseket, két szavas válaszokat produkált írásban is. Aki nem tud egy beszélgetést fenntartani, vagy teljes mértékben áthárítja azt a másik félre, szintén nem fog barátokat sem találni, nem hogy társat.
És vannak a testi defektesek. csak egyet ismertem, az életből, egy rejtett heréjű fiút. Egy golyója volt, és annyira görcsölt emiatt, hogy nem mert ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!