Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó azoknak akik 15 évesen vesztik el?
Vagy túl korai még?
Csak kíváncsiságból, én már jóval több vagyok. Én 20 évesen vesztettem el, és kíváncsi lennék arra hogy fiatalabban jobb elveszteni?
Az ugye megvan a kedves pedofil válaszolóknak hogy egy 15 éves még gyerek???
Könyörgöm, beszéltetek már 15 évessel? Ha testileg ugyan kinőtt rájuk 2 nagy kanna, meg már képesek nedvesedni, az még nem jelenti hogy felnőttek. Szellemileg olyan szinten fejletlenek hogy nem tudnak önálló, érett döntést hozni a szexualitásukat illetően, ezért ha egy vén kéjenc közeledése bejön az már szexuális visszaélés kategóriának minősül (akkor is ha a törvény szerint 14-től már lehet).
Ebben a korban egy maga korú fiúval kellene elkezdeni felfedezni a testét, hogy milyen érzés csókolózni, milyen simogatások, érintések okoznak bizsergést neki, és hogy milyen egy fiúnak a teste, neki mi esik jól...nem pedig 30+os palikba beleülni, azért ennyire ne legyünk már betegek emberek!!! Gondolom majd ha a te GYEREKed is egy mocskos kanos állat szexuális visszaélésének áldozata lesz az is ugyanakkora boldogsággal tölt el mint amikor te gyalazod másnak a szűz kislányát... gondolkozzatok már el légyszives.
Egyébként a kérdésre érdemben válaszolva: szerintem egy szexuális együttlétre nagyobb lelki érettség kell mint ami egy 15 évesnek van. Persze, lehet hogy ha szerelmesek egymásba a (KORABELI) barátjával akkor tényleg készen áll rá, és jó emlékekkel gazdagszik, de szerintem a korosztály nagy részét elnézve kell ehhez 1-3 év.
(Ezeket tapasztalatra alapozom, napi szinten vagyok együtt 15 èves lányokkal, néhánnyal feljött ez a téma is)
19L
12 szövegértés...
Azért írtam hogy MÉGHA A TÖRVÉNY SZERINT MÁR MINDENT LEHET IS, ez a 14-15 évesek éretlen, reális döntésre a szexualitással kapcsolatban képtelen viselkedése miatt minősül szexuális visszaélésnek.
Magyarul nem azért mert a törvéjy kimondja, hanem mert még lelkileg gyerekek.
15...szövegértés.....
Nem az a visszaélés amikor 2 fiatal gyerek együtt fedezi fel a testét, hanem amikor egy 30+os pasi (néhány komnentelő) VISSZAÉL ezeknek a GYEREKEKNEK a naivitásával.
Ismét mondom, erre nincs jogszabály, ERKÖLCSILEG kifogásolható, mivel egy ilyen korú gyerek egy érett, felnőtt férfi közeledését nem tudja józanul felmérni és kezelni.
És ezt is isnét mondom: EZEK GYEREKEK. Hiába van rajtuk akár D kosaras mell, de ha beszélgetsz egy 14-15 évessel akar pár szót is, rájösz hogy nagyon éretlenek még a szexhez.
Ahhoz nem, hogy egy korukbeli fiúval együtt kezdjék felfedezni a szexualitást, de ahhoz igen hogy egy 30+os pasi kúrogassa őket.
17. Értem, szóval nem valósul meg semmilyen "visszaélés" nem valósul meg, csak a te erkölcsi rended szerint az, az teljesen más, óvatosabban dobálózz a szavakkal, mert olvassák ezeket a válaszokat azok is akik nincsenek tisztában a fogalmak jelentésével.
" már szexuális visszaélés kategóriának minősül (akkor is ha a törvény szerint 14-től már lehet)."
Ez a mondat egyáltalán nem állja meg a helyét, csak ha hozzáteszed, hogy a te világodban. Szó sincs itt kategóriákról, mert még hivatalosnak hangzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!