Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a menő fiúk vesztik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a menő fiúk vesztik el fiatalon?

Figyelt kérdés

Én már kb 16 éves korom óta szertnék szexelni, de nem jött össze, csak 20 évesen egy alkalmi. Azóta sem tálálok senkit.

Mindenkinek olyan könnyen megy ez az ismerkedés, szinte magától jön minden én meg hiába szeretnék, próbálkozom, de semmi.

2019. máj. 31. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:

En viszonylag menonek szamitottam.

16 eves koromban veszitettem el raadasul a gimiben marmint magaban az intezmenyben csinaltam eloszor a lannyal.

Nem szabad feladni:)

2019. máj. 31. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egy kompetitiv piac. Az értékre van kereslet. Válj jobbá, értékesebbé, érdekesebbé, és utána próbálkozz, úgy tűnik jelenleg a kutyának se kellesz, szóval ezt az energiát inkább fektesd be.
2019. máj. 31. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem éreztem magam menőnek, 16 évesen vesztettem el. Az osztály nagydumás menőiről meg kiderült, hogy ők még 18 évesen se.
2019. máj. 31. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

kicsit hülyeség

mert nem leszel attól vagány szexelsz

ennyi erővel mindenki menő

2019. máj. 31. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, de ebbe mi az érdekes? Gondolom te se a csúnya 120kg-os nőket keresed nem? A jó nők meg nyilván a jó pasikat keresik, nincs ebbe semmi bonyolúlt.
2019. máj. 31. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!