Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a menő fiúk vesztik el fiatalon?
Figyelt kérdés
Mi az oka ennek?
Én ha szolid, kicsit visszahúzódó vagyok, akkor nem fogok egy lánynak sem tetszeni?
Pedig az ilyen típusú fiúk, mint amilyen én is vagyok, szerintem sokkal jobban tudnánk szeretni egy lányt.
2019. júl. 8. 18:34
1/4 anonim válasza:
Honnan tudod, ki mennyire képes szeretni valakit?
Egyébként igen, a csendes, visszahúzódó fiúk későn vesztik el általában, mert nyuszik.
2/4 anonim válasza:
Igen mert a lányok nem nem szeretik a nyulakat. Legyél magabiztos.
3/4 anonim válasza:
Imádom az ilyen fiúkat :)
Mikor felhívnak hogy "szüzesség elvételt vállalok-e mert nagyon szimpatikus vagyok és velem akarja elveszíteni."
Imádom :)
4/4 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, és 19 évesen veszítettem el, ahogy kikerültem a középiskolából. Az egy nagyon rossz gyűjtőhely, ahol a csendesebbeknek nehezebb érvényesülni, de az élet csak utána kezdődik. Középiskola után az ember elkezd jobban olyan társaságokba kerülni ami jobban neki való, illetve jó eséllyel megérnek az emberek. Megismerkedhetsz olyan lányokkal akik értékelik amilyen vagy. A rosszindulatú hozzászólókkal ne foglalkozz, természetes önbizalom kell valamennyi de nem írhatod felül teljesen a személyiségedet csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!