Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem vagyok menő akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok menő akkor esélyem sincs barátnőre?

Figyelt kérdés

Nem zselézem a hajam, nem vagyok nagyon izmos (de sportolok). Nem káromkodok, nem vagyok bunkó, beképzelt, nem járok bulizni.

Úgy látom hogy csak az ilyen fiúknak van barátnője.

Szerintetek is így van ez?

Hiába mondja sok mindeki hogy nem a kinézet számít, de szerintem igen.

2019. jún. 4. 07:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Vannak társkeresők, ott sok a hasonló beállítottságú lány. Amúgy meg, én is ilyen vagyok, mégis van barátnőm. Nyilván a viselkedés és a kinézet is számít. De attól még ott lehet esélyed, csak legyél határozott és ne sajnáltasd magad. Szedd össze magad és úgy állj hozzá, hogy te most akkor is összeszedsz egy csajt.
2019. jún. 4. 07:54
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

Ha UNALMAS vagy, nincs benned érdekes, nincs ambíció, potenciál, se semmi, (és ezek szerint még jól sem nézel ki) csak hozod a kis szürke paneleket, akkor miért gondolod hogy valaki össze akarná kötni veled az életét?

Ez egy versenyhelyzet.

2019. jún. 4. 07:54
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Nincs köze a menőnek, sőtt!

Az intelligenmciához és a humorhoz van köze.

Beszélgetés mindenről mindenkivel, mosolygós, jó humor, nagy fokú udvariasság...

A nők 99%-át le lehet vemnni a lábáról ezekkel, a maradék 1% a plázarib.nc, azokat csak pénzzel, de ők sosem érdekeltek.

Sokkal jobban szeretem az igazán csinos, intelligens, szép és okos nőket, mint a műcicis műnőket.

2019. jún. 4. 08:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem kell zselézni meg gyúrni. Nem az a lényeg, hogy díszb@#&zi legyél. A káromkodásnak szerintem nem sok köze van ehhez... Ugyanakkor a többin változtatni kéne picit. Persze ne légy bunkó, de becsicskult papucs sem, ne legyél szőke lovag fehér lovon, aki még örül is ha tanácsod ad a csajnak, hogyan dugassa meg magát a tirpákkal, amilyen te nem vagy. Beképzelt se legyél, de legyél magabiztis, legyen önbizalmad. Sőt tudod mit? Ha választani lehet akkor inkább beképzelt, mint önbizalomhiányos pipogya teszetosza. Ne legyél party-állat se ha az nem a te stílusid, de azért mozdulj ki. Csak úgy ismerkedhetsz új emberekkel.
2019. jún. 4. 08:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam annyi,mikor te (16 évesen mentek ezek) akkor én is ugyan ezeket gondoltam.

Biztos,hogy könnyen nem lesz,főleg,ha ilyenekre gondolsz,mivel ha ezeket az érveket hozod fel,akkor frusztrált vagy,görcsösen akarsz nőt és nem is magaddal foglalkozol,mivel azzal törődsz,hogy más mit csinál.

Első sorban magadban kell rendet tenni,mivel senkit nem fog érdekelni,ha jó a külsőd,hogyha belül meg törnél,zúznál.

Azt kell elérned,hogy egyáltalán ne a fent felsorolt érveid érdekeljenek.

Egyébként valóban jobban szeretik a bulizós fiúkat,mivel ők is szórakozni akarnak. Arra már rájöttem,hogy az nagy előny,ha valaki bulizik,mivel akkor érdekes élete van.

Szerintem jobb egy volt,sziget fesztivál,mint azalatt az idő alatt otthon lenni.

Sőt,tök nyugodtan bunkózhatsz is ->VICCESEN<- a lányokkal. Ha alapból szimpi vagy neki,akkor még tetszeni is fog neki,hogy szívod a vérét.

Hajad is tök nyugodtan zselézheted,hajhabozhatod. Pont arra való,hogy jobban nézz ki tőle és gondolom neked arra van szükséged,hogy jobban nézz ki.

Pedig régen én is fordítva gondoltam.

Na meg a kinézet. Sokat számít igen. Te is szép barátnőt akarsz. Tenni kell érte,hogy jól nézz ki. Még a fejet is lehet szépíteni.

Haj és arcszőrzet. Máris megváltoztatja a kinézetedet. Sőt még az is,hogy milyen barna bőröd van. Nem kell szoliznod,de ha tobbet kint vagy,akkor barnulsz és még a jótékony napfényt is szívod magadba,ami pozitívvá tesz.

Szemöldöködet is lehet igazítani,ha az csúnyít. Sokan mondják,hogy férfi ne szedje a szemöldökét...de ha attól jobban nézel ki,akkor miért is ne?

Szóval összefoglalva. Nem nincs esélyed barátnőre,hanem sokkal kisebb esélyed van rá. Ne a kifogásokat keressed. :D

2019. jún. 4. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja igen,azt kihagytam,hogy a 3 assal is nagyon egy véleményen vagyok. Mosolygást nagyon szeretik a lányok.

Alapból egy olyan személyiséget kell felépítened,ami te vagy,de se nem bunkó,papucs,önbizalomhiányos,félős és nem foglalkoztat más negatív véleménye. Érted. Nem szabad ezt erőltetni. Mindenből pont olyanra alakítsd magad,ami neked is kellemes lenne egy fiúban,hogy ha lány lennél.

Hidd el nekem,ezt simán meg lehet csinálni.

2019. jún. 4. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan parokat a környezetembe jóparat.

Ahol a csaj 10/8 as legalabb.

A srac meg 10/4 es max.

De a szövegükkel, humorukkal levettek a csajokat a labukról, hazassag, gyerek stb.

Nem minden a külső.

2019. jún. 4. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
A barátnő szerzés egy harc a többi fiúval. Jobbnak kell lenned mint a legtöbb vagy nem lesz sikered.
2019. jún. 4. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Az h vki zselézi a haját vagy sem az nem jelenti azt h vki menő. Ha nem vagy bunkó az nem gond, de ha nem mész bulizni akkor mit szoktál csinálni?

Hosszú kapcsolatra a kedves, rendes pasik kellenek nekünk. Akik nem okoznak nekünk nagy fájdalmat, szexre viszont a bunkó, káromkodós pasik a legjobbak.

L

2019. jún. 4. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Jól mondja az utolsó...a nőknek kell a fájdalom(nem feltétlen fizikai) a megaláztatás...főleg szexben...de utána kell is valaki aki összeszedi őket aki olyan biztonságot ad ami megnyugtatja őket.

Egy állatot akarnak a szexre és egy jófiút az érzelmekre.

2019. jún. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!