Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hölgyek, volt már olyan, hogy volt egy nagyon menő csávó de amikor szexre került sor akkor már nem volt "menő"?
Egy értelmes lány időben rájön, hogy egy pasin csak maszk van-e vagy valóban értékes ember.
A fontos az, hogy ha egy pasi természetes és élvezi az életet úgy ahogy van és nem próbál eljátszani semmi különlegeset, nem próbál meg senkit lenyűgözni, arra előbb-utóbb fel fognak figyelni az értelmes lányok.
Amelyik meg nem értelmes az kit érdekel? Engem nem.
24/F
Igen volt
Szinte majdnem minden csaj odáig volt a srácért én meg szürke kiseférkènt nem is értettem miért pont én mit akar Pont Ő tőlem ..
Hát engem nem zárat h kicsi van neki mert a nagytól féltem amilyen nagy volt a szája meg az arca egyenesen arányosan volt kicsi a farka
Na jó nem mikro pénisze volt.... De nem ez volt a baj, hanem Fél se állt Neki.. állítólag fáradt volt... állítólag .... ahan...
Ha eszembe jut mindig nevetek .... Jajj hogy Ő mennyire írta mondta hogy úgy meg bsz hogy lábamon nem fogok tudni járni. Ehelyett saját lábon mentem haza mert mondtam neki inkább ne pazarolja rám a Benzint pihenjen és menjen bulizni és szedjen össze egy Plaza macskát...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!