Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azok vesztik el a szüzességüket későn akiknek vannak elvárásaik?
Ahogy itt is olvasom sokan már 15-18 évesen elveszik. De szerintem a legtöbben csak azért csinálják hogy ne legyenek szűzek, és hogy menőnek érezzék magukat. A legelső szembejövő fiúval/lánnyal csinálják, sokszor érzelem nélkül, aki meg érzelemmel azok meg általában, (persze vannak kivételek) rövid időn belül szakítanak.
Na most itt vagyok én aki normális kapcsolatot szeretnék, és azzal a lánnyal szeretném elveszteni akit igazán szeretek. De sokszor már cikinek érzem azt hogy még mindig szűz vagyok. Mert sajnos olyan kevés lány van aki így gondolkozik mint én. Pedig lett volna lehetőségem több alkalmira is, de én nem úgy akarom elveszteni, meg csak 1 alkalom utána meg üresség. Szerintem az nem jó.
Baj ha én így gondolkozom? Van olyan lány aki megbecsülne egy ilyen fiút?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!:)
Én 16 évesen veszítettem el, és nem azért mert nem lettek volna elvárásaim, hanem azért, mert megismertem egy nagyon helyes fiút, akivel nagyon szerettük egymást. <3
Sajnos már nem vagyunk együtt, de nem bántam meg, hogy vele veszítettem el.
20L
Ha valaki 16 évesen veszíti el, az attól még nem jelenti azt, hogy igénytelen, vagy nincsenek elvárásai. Ha meg 20 évesen az sem jelenti azt, hogy ronda vagy szociálisan éretlen. Ne legyetek már ilyenek egymással. Mindenkinek másképp alakul az élete, van akinek van lehetősége ismerkedni, másoknak meg nincs.
Nem az idő számít.
Ha ettől jobban alszol, tőlem akkor veszted el és azzal akivel akarod.
Szerintem mások is így vannak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!