Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzen milyen fogamzásgátlási módszert használjak ha ő nem akar óvszerrel?
Szűzen lehet íratni fogamzásgátlót?
Vagy miben más az eseményutáni? Azt is orvos írja fel?
L
Mivel SZŰZ vagyok így nyílván nem értek ehhez, mégis hol kéne megkérdezni ha nem itt?
Szerintem nagyon sokan szednek fogamzásgátlót, ez lehet a legegyszerűbb módja ha ő ódzkodik a gumitól, és nem ő vesz rá, csak nem tudom hogy mit csináljak
És elmúltam már 18 is
Basszus..elmúltál 18? Nálatok a suliban nem volt semmi előadás vagy biológia óra? Szerintem az első dolog amit tenned kellene mondjuk hogy használod a Google keresőt,és olvasgatsz a témában.
Az óvszernek sok előnye van... megvéd a nemi betegségektől ( minden más módszerrel ellentétben),egyszerű a használata, sokkal "tisztább",hormonmentes...
Szüzesség elvesztéséhez,kapcsolat elejére szerintem nincs más(vagy jobb) megoldás.
A tablettának sok hátránya van... mindig pontosan kell bevenni ( ha feledékeny típus vagy felejtős),lényegében gátolod vele a szervezeted "Normális" dolgait,illetve elég sok mellékhatása lehet a hízástól,hangulatingadozásoktól kezdve a hormonproblémákig. Trombózis kockázatát nagyon megnöveli (így ha pl. dohányzol nem szabad szedni) vérvizsgálat nélkül normális nőgyógyász nem is írna fel fogamzásgátlót.
Az esemény utáni egy "sürgősségi" dolog,ha valami balul sikerült. Sok hormont tartalmaz,és nem is 100% hogy hatásos lesz. Általában felborítja a normális ciklust ( szarrá izgulhatod magad hogy mikor jön meg utána vagy sem). Ha 2 hónapon belül mondjuk másodjára is be kell venned egyet,akkor már sokkal kisebb az esély arra hogy hatásos lesz.Nem jó dolog,törekedni kell rá,hogy ne kelljen használni.
Más megoldás amit már írtak pesszárium (de ugye még nem tudnád használni),vagy valamilyen méhen belüli eszköz ( mini spirál vagy rézgyöngy) ezek amúgy egész jók,hormonmentesek,nőgyógyász tudja felhelyezni ( ami lehet fájdalmas) mellékhatásuk lehet az erősebb és fájdalmasabb vérzés az elején,viszont 5 évig jók.
Szerintem egyértelmű,hogy nincs jobb megoldás( főleg a kapcsolat elején) az óvszernél.
Szedhetsz fogamzásgátlót, az nem befolyásol, hogy szűz vagy-e vagy sem. Viszont eszedbe ne jusson egy pasival lefeküdni, aki inkább szedetne veled tablettát, amit nem is biztos, hogy szedhetsz, előbb ki kell vizsgáltatni téged orvosnak, mint húzzon egy gumit!!! És ezt most komolyan mondom! Az ilyen pasik önzőek és hidd el, hogy nem lesz vele jó a szex, mert nem fog veled törődni, mert már most sem teszi.
Ha nem akar óvszert húzni, akkor ne szexeljetek ennyire egyszerű. Az esemény utáni tabletta pedig nem fogamzásgátló. Az már akkor van, amikor már baj történt.
Elmúlt 18 is és nem tud semmiről 🤦🤦🤦
Legalább utánna olvasnal googleba az alapvető dolgoknak. És így akarnak szexelni agyam eldobom és sajna egyre több az ilyen nagyonokos gyerek😂
"ha ő nem akar óvszerrel"
"és nem ő vesz rá"
Tudod. Szerintem azt csinálsz amit akarsz.
Felhivják a figyelmed arra a pasi hogyan manipulál, hogy háritja rád a felelősséget. Komolyan vesznek, óvni próbálnak, figyelmeztetnek a veszélyre, elmondják a gyógyszer veszélyeit, stb.
De te!? Nem látsz tovább az orrodnál.
Mert végre valaki meg akar dugni?
Aranyból van a farka?
Szedjél amit akarsz!
Majd olvassuk: "Mit csináljak, ha kihasznált!?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!