Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén barátnomnak születés napja van és még nem feküdtem le vele. (3 hónapja) de allergiás az óvszerre én nem szedek gyógyszert. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek nőgyógyászhoz de a tabletta nem hatna szerintem szombatig😔2019. júl. 2. 20:32
11/13 anonim válasza:
#9 amúgy igen, csak egyes nőknél jelentkezik hüvelyi irritáció a latextől, pasiknál eléggé kizárt, szóval szerintem is csak kifogás hogy ne kelljen óvszert húznia :D
12/13 anonim válasza:
Allergiás...persze. És fogadjunk még az is megfordult a fejedben, hogy védekezés nélkül fekszel le vele. Kislány ez a tested, a te egészséged! Én a helyedben meggondolnám, hogy egy ilyen pasi kedvéért hormonokkal tömjem magam.
13/13 anonim válasza:
"Allergiás az óvszerre" = nem akar gumit húzni, inkább kockáztatja, hogy teherbe ejt.
Ha van egy kis eszed, megmondod neki, hogy vagy gumit húz, vagy nincs szex. Férfiként mondom: nem olyan kényelmetlen az a gumi, csak sok s3gg3j nem akarja felhúzni, mert jobb érzés natúrba tolni a puncit.
Na ha egyáltalán nem hajlandó gumit húzni, akkor meg hagyd ott a fenébe.
Az, hogy allergiás, 99,9% hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!