Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megszülnétek a gyereket, ha kérné?
Soha nem szülnék gyereket, nem
23N
2017. aug. 29. 14:57
Soha nem vetetnék el gyereket.
2017. aug. 29. 15:06
Ez egy borzasztó nehéz kérdés. Még talán nehezebb szerintem, mint az abortusz engedélyezésének a kérdése, hiszen ott csak két személy érdekei ütköznek: az anyáé és a gyereké. Itt meg háromé, mivel az apa is megjelenik, és szeretne beleszólni a dologba. És ugye már a sima abortusz körül is rengeteg a vita, teljesen különböző szabályozási módok léteznek a világon: valahol lényegében szabadon választható, máshol feltételekhez kötik, egyes helyeken meg lényegében be van tiltva teljesen.
2017. aug. 29. 15:07
Nem.
Az én méhem az én testem. Nem vagyok gyerekgyár.
Nem szülnék olyannak akivel nem komoly a kapcsolatom hanem csak alkalmi.
Épp ezért Az alkalmi partnernél ALAP az óvszer. Annélkül le se feküdnék vele ki tudja milyen nemibetegségektől hemzseg.
Párkapcsolatban is a gumi elhagyást megelőzi egy teljeskörű szűrés,és hogy ne érezze magát szarul a Párom én is megcsináltatom.
2017. aug. 29. 15:11
De ha még is Teherbeesnék.
Megszülném De NEM a faszinak.
Gyermekemről SOHA nem tudnék lemondani. Függetlenül attól,hogy hogyan fogant.
2017. aug. 29. 15:13
Nem. A saját gyerekemről én sem tudnék lemondani, ha megszülném. Ha pedig nem akarnék gyereket, akkor nem szülném meg. Meg most ez is egy olyan dolog, hogy most még lehet akarja, aztán 8 hónapos terhesen meg azt mondja, hogy bocsi mégse mert összejött mondjuk valakivel, aki nem akarja más gyerekét nevelni. Stb stb. Meg egyébként is, gyereket szülni szerintem rendes, szerető, teljes családba éri meg. Az ő érdekében.
2017. aug. 29. 15:19
Na az ilyen kérdések kapcsán szoktam arra gondolni, hogy milyen nehéz lehet nőnek lenni, és ebben nincs negatív él...
2017. aug. 29. 15:28
Nem olyan egyszerű kérdés ez. Egy ismerősöm megerőszakolták. A csaj azt mondta, ha gyerek lenne belőle megszülné és felnevelné, perszemagának.
Olyan nem hiszem, hogy van, hogy egy nő másnak szül és nem ő akarja nevelni a gyereket.
2017. aug. 29. 16:31
#8 pedig van, aki örökbe adja, s soha többet nem akar róla tudni.
2017. aug. 29. 16:45
Nem. Mármint nem tanácsolom mert férfi vagyok. Egy gyerek pénzbe kerül és család kell neki. Ha nincs stabil anyagi helyzeted és stabil párkapcsolatod akkor is működhet végül is mert anyádék segíthetnek, de ez nem lesz jó a gyereknek. Te pedig el leszel ásva a nevelés teendői alá. Párt pedig aligha lesz esélyed találni. Sok gyerekes anyuka küzd azzal hogy párt találjon.
2017. aug. 29. 18:07
Kapcsolódó kérdések: