Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért természetes elvárás és egyben tényként kezelt, hogy egy nő fogamzásgátlót szed?
Ez számomra is kérdés.. Tegyük tönkre a hormonháztartásunk, hízzunk el vagy kórosan fogyjunk le, azért mert szegény pasinak óvszert kell húznia.
Becsülendő az a férfi aki ezt egy percig se várja el.
Ja és egyébként igazán kifejleszthetnének férfiaknak való fogamzásgátlót is, a biosz tanárom szerint jóval egyszerűbb, csak ezeket általában férfiak fejlesztik és ők azt nem fogják. :)
Ezzel nem azt mondom, hogy akkor elvárnám, hogy a férfiak szedjenek mielőtt bárki félreértené.
Én meg pont leszarom mit gondolnak mások, nem szedek fogamzásgátlót, mert nem és kész!
Nem kötelességem megindokolni és kifogásokat keresni.
Sosem szedek gyógyszereket, mert nem akarok és nem is fogok, ha nem muszáj.
Nem fogom feláldozni az egészségemet senki kedvéért sem.
Gumival védekezek, akinek nem tetszik ki lehet sétálni az ajtón! 27N
Sztem neked totál nincs fogalmad arról, hogy hogyan károsítja a barátnőd szervezetét a szedése, kíváncsi lennék ha férfiaknak kellene szedni csak mi lenne a reakciód, vajon te is szednéd-e? Garantálom, hogy egy férfi se szedné.
Én biztos hogy nem fogok senki kedvéért szedni soha.
Ha valaki elvárja a barátnőjétől az nem férfi és még hülye is, az égvilágon nem tud semmit, mint az 5-ös válaszoló. Az ilyen megsem érdemli hogy barátnője legyen, nem ám még a szexet.. fúj de undorító az ilyen hímnemű..
Nyilván ha lenne férfiaknak, egyik sem szedné.
Aki gumiban nem tud szexelni, az anélkül sem tud😄
Nincs hormonmentes klasszikus fogamzásgátló tabletta, maximum csökkentett tartalmú. Szerintem te hormonmentes fogamzásgátlási más módszerre gondolhattál, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!