Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3napja kezdtem kombinált fogamzásgátlót és be vagyok parázva a vérrögtől. Tegnap a bal vádlimban éreztem furát ma a jobb kezemben szorito erzest egy ponton. Mintha felment volna oda a rög. Félek hogy vérrög és baj lesz. Mit tegyek, ez lehet az?
Figyelt kérdés
2019. márc. 24. 04:29
1/14 anonim válasza:
A fogamzásgátló csak azoknál növeli meg a trombózis kialakulásának veszélyét, akik amúgy is hajlamosak rá. Nem az egészségeseknél. Az orvosi vizsgálat a felírása előtt éppen arra irányul, hogy ez kiderüljön. Ha az orvos felírta, akkor azt állapította meg, hogy nem vagy hajlamos vérrög képződésre.
Nyugodj meg, csak hipochonder vagy, de ez előfordul az orvostanhallgatókkal is: amilyen betegségről tanul, annak a jegyeit fedezi fel magán. :-)
2/14 anonim válasza:
Mikor én elolvastam a nagy egészségügyi könyvet (fiú vagyok) akkor a hüvelygyuladáson kívül minden bajom előjött. Beképzeled magadnak
3/14 anonim válasza:
Kivizsgált az orvos, mielőtt felírta?
4/14 A kérdező kommentje:
Nem vizsgált ki mégcsak megse kérdezte dohányzom-e pedig igen (nem sokat,ne kövezzetek meg tudom hogy nem kéne és hajlamosít)
2019. márc. 24. 07:55
5/14 A kérdező kommentje:
Ja és 4hónapja szültem
2019. márc. 24. 07:55
6/14 anonim válasza:
És olyat írt fel, amit szoptatás alatt is lehet szedni?
Én abbahagynám, abba is hagytam hasonló esetben, bár nálam az volt a tünet, hogy a szokásos reggeli 3km sétát hirtelen nem bírtam és begörcsölt a vádlim
7/14 A kérdező kommentje:
Nem szoptatok már.Mostmár a halántékomban érzem ugyan azt az érzést mint a kezemben
2019. márc. 24. 08:16
8/14 A kérdező kommentje:
Hüvelygyűrűről van szó,mi történik ha csak úgy kiveszem? Most tettem fel pár napja😥
2019. márc. 24. 08:17
9/14 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nem vagyok orvos.
10/14 anonim válasza:
Nem okoz az ilyesmi azonnal trombózist, másrészt valóban kellett volna előtte vizsgálat. Ha kiveszed a gyűrűt, akkor kell másik védekezés, ha nem akarsz most újabb babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!