Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt már olyan, h azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, h azért hagytál el 1 csajt mert kiderült, h nem hajlandó fogamzásgátlót szedni, mert hízásra hajlamos?!

Figyelt kérdés

mert elvileg a pasik utálják az óvszert....

"olyan, mint zokniba fürödni"

2010. júl. 2. 13:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat...

igen lehet, h szánalmas, ahogy leírtam...

de úgy, h 1,5 hónapja vagyunk együtt és nem tervezzük mostanság, h szexelünk vagy tök mind1 hogy írom....

így nem tudom, hogyan hozzam fel a témát....

de úgy kéne ahogy te írtad... :)

2010. júl. 2. 13:52
 12/30 anonim ***** válasza:
21%
Nem az engem sosem zavart, én mindig tudtam, hogy mikor kell időben kivenni.
2010. júl. 2. 13:53
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem tartotok ott, lehet h várhatsz még ezzel a kijelentéssel:) De ahogy te érzed!

Előző...talán nem kellene megszakítást írnod ide, ami eléggé felelőtlen dolog:/

2010. júl. 2. 13:54
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

ezt már jobb, ha az elején tisztázod vele, ha ezért elhagy akkor menjen is egy ro....ék !

Mi az hogy nem szereti a gumit én speciel szedtem gyógyszert és addig míg el nem telt pár hónap és meg nem ismertem igazán és nem bíztam a pasiban addig gumit is használtunk ! És tudta mind első perctől, hogy tablettát szedek ! Egyiknek sem volt ellenére /annak a háromnak :)/ , hogy ezek az elveim !

2010. júl. 2. 13:57
 15/30 A kérdező kommentje:

köszi a választ...

és tudom, h a megszakítás kockázatos...

ezért nem is gondolkoztam ezen a megoldáson... :D

2010. júl. 2. 13:58
 16/30 anonim ***** válasza:
66%

az én barátom azt mondta, hogy örülne neki, de első sorban nekem kell úgy dönteni, hogy akarom..

azt mondta, hogy támogat, ha így, ha úgy döntök.. végülis elkezdtem szedni és örült neki, de nem dobott volna akkor sem ha gumi kellene a mai napig csinálnia..

2010. júl. 2. 14:08
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

Olyan pofázzon, hogy nem árt a tabi, aki szedte és már abba hagyta!!!

Nyilván amíg szeded nem biztos hogy bajod van tőle. De az, hogy újra lesz a peteérésed, csak a tabi UTÁN derül ki, mikor gyereket akarsz!%!!

Nem mondom, hogy nagyon gyakori, de igen is előfordul, hogy vkinek nem indul be újra a peteérése.

Én sem szedhetek gyógyszert, eddig két barátom volt, és soha egyik sem panaszkodott a gumi miatt.

Ez ilyen pasi vinnyogás...

2010. júl. 2. 14:49
 18/30 anonim ***** válasza:
42%
Ha rám érted, én nem "pofáztam".Nem egyből derül ki h na te meddő vagy...majd ha beállt vmilyen szinten a menszesz és ki kellene alakulnia a peteérésnek, akkor ha nincs..én 2 éve szedem és alapos vizsgálatokra járok, mondta a dokim h akinek a peteérését ki sem számolták tabletta szedés előtt, nagy felelőtlenségre vall és sztem elég sokan vannak így:S de azért ne riasszuk el a népet:) egyáltalán nem nagy az arány a meddőség terén
2010. júl. 2. 14:53
 19/30 A kérdező kommentje:

köszi, h válaszoltatok... :D

hát biztos, h sok + és - tapasztalat van....

de jobb tudni szerintem az elönyét a hátrányát és úgy dönteni, h megéri-e...

:D

2010. júl. 2. 15:16
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nagy igazság van abban, hogy addig amíg szedi vki a gyógyszert és soha nem hagyta még abba az nem tudhatja majd mi lesz ha abba hagyja és várja a peteérést és a menszit !

Van olyan ismerősöm, akinek nem jött meg tabi abbahagyása után a menstruációja és gyerekt akart, semmi gondja nem volt gyógyszerszedés közben ! Az, hogy vkinek megjön mindig a menstruációja az meg nem jelenti azt, hogy gyereke is lehet !

Szóval ne egymást húzzátok itt le, mert szerintem ez a tabletta szedés is egyénfüggő !

Én hat évig szedtem , drasztikusan ürült ki belőlem, mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy hónap, a nagy b.üdös lópikulát ez is egyénfüggő !

éN a párommal genetikai központba jártam családtervezésre, nem azért mert bármi egészségügyi problémánk volt, csak kivizsgáltattuk magunkat alaposan gyermeknemzés előtt , ott azt mondták, hogy annyi hónap alatt ürül ki teljesen a szervezetből ahány évig szedi vki !

2010. júl. 2. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!