Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, h azért hagytál el 1 csajt mert
kiderült, h nem hajlandó fogamzásgátlót szedni, mert
hízásra hajlamos?!
Ugyanmár...ha valaki ezért elhagyott Téged, vagy vki ezt csinálja, az biztos h nem szereti a párját egyben önző is:S Mi a barátommal EGYÜTT beszéltük meg h szedjem és ez nagyon fontos!
2010. júl. 2. 13:23
2/30 anonim válasza:
Ha engem azért hagyna el a pasim,akkor a pofájához vágnám,hogy "Te sohasem szerettél igazán..mindig is ki akartál használni.Csak én meg b_sztam észrevenni,mert rajtam volt a szemellenző"..de lehet,hogy mielőtt ő hagyna el,még a veszekedéskor én mondom ki a boldogító nemet..
2010. júl. 2. 13:28
3/30 anonim válasza:
A tabesztól meg meddő lehetsz. Szerintem fürödjünk inkább zokniban.
2010. júl. 2. 13:35
4/30 A kérdező kommentje:
hát gondolom leeset, h nem akarok fogamzásgátlót szedni... :D
alergiás vagyok rá elvileg... és hízásra hajlamos is...
nem hagytak el még ez miatt...
de tartok tőle....
minden pasi panaszkodik, h az óvszer mekkora szar....
és tény, h nem úgyanaz az élmény vele, mint nélküle....
de szerintem is ha szeret akkor ez nem akadály....
de nem tudom, h mikor szóljak a barátomnak...
me ha most szólok az lehet korai... de akkor kisebb a csalódás... :S
2010. júl. 2. 13:36
5/30 anonim válasza:
Mire vagy pontosan allergiás?Melyik hatóanyagra?Amúgy meg nem mindegyik hízlal, még ha hajlamos is vagy rá, de sztem ezt még most mondd el a barátodnak, egyszer úgyis felveti a témát, jobb most tisztázni, nem hiszem h ezért elhagyna
2010. júl. 2. 13:38
6/30 A kérdező kommentje:
és igen ha most nem is de később még lehet, h szeretnék egy gyereket... :D
és az egyik osztálytársam 17 éves és 1 évig szedte... és a nőgyógyász közölte vele, h reméli, h nem akart gyereket... me már annyit szedte azt a vackot, h nem lehet... :S
2010. júl. 2. 13:38
7/30 anonim válasza:
ÁÁÁ, gondolhattam volna, hogy ide is jön egy okos, a meddő dumával:D:D
2010. júl. 2. 13:39
8/30 anonim válasza:
lol...:D az osztálytársad is nagyon okos lehet.Szerinted azért lett meddő, mert 1 évig szedte?:D:D nevetséges -.- Mellesleg nem hiszem h azonnal gyereket akart volna az ismerősöd és nem egyből derül ki h na te meddő vagy, de hagyjuk:D am én 2 éve szedem és csak jót mondhatok róla, persze van, aki meddő lesz, de nem nagy arányban és vszínű h a kivizsgálás sem volt alapos.
2010. júl. 2. 13:41
9/30 A kérdező kommentje:
így konkrétan nem tudom mire vagyok allergiás....
az ekcémám miatt mondta az orvos, h ne szedjem....
és nem akarok kísérletezni....
lehet, h szólni kéne...
de mit mondjak....
"úgye te szereted a gumit?! " vagy "mond, h szeretsz zokniban fürdeni..." XD
2010. júl. 2. 13:42
10/30 anonim válasza:
Szerinted?Oda állsz elé és elmondod ezt neki, ne ilyen hülye poénokkal sztem..:/ azért ez nem oylan téma talán..mondd h nem szedheted, orvos is mondta és nem akarsz kockáztatni, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!