Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezés. Késik a menzeszem. Mit tanácsoltok? Nem hiszem, de aggódom: Terhes lehetek? :/
Sziasztok!
Nemrég vesztettem el a szüzességem. A párommal a megszakításos közösülést választottuk. A helyzet az hogy pár napja késik a menstruációm és tanácstalan vagyok. Mint mondtam megszakításosan "védekeztünk" de azóta ideges vagyok. :/ Olvastam h az előváladéktól is teherbe lehet esni. Nem egy barátnőm megszakítással védekezik, nem esnek teherbe... Pár napja késik a menzeszem és aggódom. Örülnék ha kapnék választ lehetőleg tapasztaltabb személyektől.:) Előre is köszi.
Az előváladék abban az esetben tartalmaz/hat spermát,ha már volt egy aktus és maradhat a péniszben sperma,ami az előváladékkal a hüvelybe jut.Másik eset,ha a srác maszturbál elötte és elmegy,ekkor is lehetnek spermiumok és a legyakoribb az "időben kiveszem" rész,amikor szinte csak a csodában lehet bízni,hogy valóban egy csepp sem került a hüvelybe.
Ettől lesznek a megszakításos babák és ezért nem ajánlott,nagy a hibaszázalék!
Nem akartalak leszólni, sőt a kérdezőt sem !
De ő megérdemli, mert felelőtlen, egy abortusz nem gyerekjáték, hála ég soha nem voltam olyan helyzetben, de a barátnőm sajnos igen :(
Inkább irass fel gyógyszert magadnak és azért válogasd meg kinek engeded meg, hogy beléd rakja :Dmivel a gyógyszer a nemi betegségektől nem véd ! 10 évig folyamatosan szedheted !
Igen, nekünk nem volt belőle gond, de a párom multiorgazmusos és Ő nem ejakuál minden szeretkezésnél !
Nem nálunk nem gond a baba, az első ikrek sem megszakításból vannak és most a másodikak sem abból lesznek egyszerűen belém élvezett és itt nem volt min gondolkodni, hogy igen vagy nem :D
Boldog anyuka és boldog kismama vagyok és felelőségteljes szeretkezést kívánok mindenkinek !:D
17:29-as
látom alapból is van szexuális műveltséged... tudod mi az előváladék funkciója? sikerült egyáltalán végigolvasni amit írtam? honnan tudod, hogy az a valaki miből lett? olyan közelről lehetetlen dokumentálni egy aktust, hogy ezt ki lehessen jelenteni! de mindegy, hiába magyarázok olyannak, akinek egy öt sornál hosszabb szöveg meghaladja a képességeit.
Ja, és gratulálok a babához...babákhoz. :) Sok boldogságot és egészséget nektek!
Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!