Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vegye meg a tablettákat? Fiú adjon rá pénzt vagy a lány vegye meg?
Figyelt kérdés
18/F2010. jún. 28. 11:40
31/36 anonim válasza:
Vegye meg a lány, ha a fiú pénzt ad ebbe bele akkor jónagy veréb.!:D Az én csajom is egyedül vette mindig az eseménytablettákat! csak amiután leszbikus lett, nem volt már ilyen baja...:D Hiszen már ő lányokkal szexelt, és nem jelentett gondot neki az ilyesmi. szép történet, szomorú véggel. a csaj most ku*va olaszországban...
32/36 anonim válasza:
fogamzásgátlóról van szó, nem esemény utániról. esemény utáninál meg sztem alap, h nem a lány fizeti, és a pasi el is kíséri... biztos azért lett leszbi, mert te egy bunkó vagy...
33/36 anonim válasza:
Fele-fele.Elvégre nem csak a lány érdeke a védekezés!Szex közös,anyagiak közös!
34/36 anonim válasza:
ez nem semmi kérdés... ki fizeti. egy normális kapcsolatban hogy is merül fel ilyen kérdés??? anyagiak!!! a fogamzásgátló tablettát mindig én(lány)vásárolom meg, pedig tartós, hosszú és kiegyensúlyozott kapcsolatban élek. én úgy gondolom, hogy elég bunkóság odaállni a fiú elé, hogy adj pénzt fogamzásgátlóra... nevetséges. fele-fele arányban... az óvszert is így veszitek? szerintem ha így működik, karácsonyra a párodtól kérj egy évre elég fogamzásgátlót, vagy kedves kérdező lepd meg a párod 12 adag fogigátlóval... s ezt a kérdést kiemelted... nem szeretek bunkó lenni, mert a fórum a segítségre kellene épüljön, de ez a kérdés... s 31 választ kapott:)) nem semmi
35/36 anonim válasza:
Nem kell azt kérni sem hogy fizesse, aki normális az magától is felajánlja, hogy fizeti legalább a felét. Főleg akkor ha mondjuk mindketten tanulók még.
36/36 anonim válasza:
Szerintem a fiú.A lánynak kell elmenni a vizsgálatra,benne túrkának stb stb...a fiú necsak élvezze már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!