Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vegye meg a tablettákat? Fiú adjon rá pénzt vagy a lány vegye meg?
Figyelt kérdés
18/F2010. jún. 28. 11:40
2/36 anonim válasza:
Felesbe.Mind a ketten tegyetek bele a pénzbe.....
21/L
3/36 anonim válasza:
Mármint a fogamzásgátlót? Hát mittom ahogy gondoljátok fele-fele, vagy csak a lány (ha már a gumit a fiú veszi) vagy egyszer ez egyszer az... részletkérdés. Ahogy megbeszélitek.
20F
4/36 anonim válasza:
Vagy fele-fele, vagy a fiú vegye meg. Hiszen a lány teszi ki magát gyógyszerterhelésnek, ő jár rendszeren orvoshoz emiatt, és még ő is fizessene egyedül? A fiúé meg csak az élvezet? Na ne már! :)
5/36 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy szüleim fizetik, mert még csak most leszek 18:) barátom pedig 21 lesz és egyetemista, nem akarom h erre költse a pénzét, igaz már olcsóbbra váltottam.
Beszéld meg a barátnőddel, hogy ő h gondolja!De amúgy szép gesztus lenne, ha a felét te fizetnéd:)
6/36 anonim válasza:
Szerintem is fele-fele.Egy tartós kapcsolatban szerintem ez elvárható a fiútól!
7/36 anonim válasza:
Fiúké az óvszer, lányoké a tabletta.
8/36 anonim válasza:
Nálunk míg gumival védekeztünk addig a gumit mindig a párom vette, ezért most a tablettát én fizetem.
De ezt nektek kell megbeszélni, erre nincs szabály.
9/36 anonim válasza:
Mivel mindketten fiatalok vagyunk, és nem közös kasszából gazdálkodunk (én 18, ő 20), ezért a szüleim fizetik. Megkérdeztem tőlük, hogy a tablettát akarják fizetni, vagy az unokára vigyázni, ameddig én egyetemre járok, és ezt választották xD Ha viszont már mindkettő fél kereső, szerint megfelelő a "közös kasszából" fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!