Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki vegye meg a tablettákat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki vegye meg a tablettákat? Fiú adjon rá pénzt vagy a lány vegye meg?

Figyelt kérdés
18/F
2010. jún. 28. 11:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

ugyanannyiba jön kb, szóval ez sztem nem téma:)

amúgy felesleges gumit is használni közben, lol :D csak tudod h a másik nem kufircol félre :D menstruációkorr ha csináljátok véletlenül, akkor előfordulhat h vmilyen fertőzést elkaptok, tehát nem ajánlatos(csak úgy tudatom, ha így is csinálnátok)

2010. jún. 28. 17:30
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges még gumit is használni, akkor minek szedne a lány tablettát?Pénzkidobás lenne körülbelül.Érdekes, én 3 éve tablettázom és sosem jutott ilyen baromság az eszünkbe, hogy még gumi is:D max. a szünetben.Ha rendesen tisztálkodik ott, nem csal meg, szinte kizárt h bármit is elkapj és gondolom h ilyen veszély nincs:))
2010. jún. 28. 17:33
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

mi a gumit felesbe vesszük...vis egyszer ő egyszer én.

De átakarok térni a tabira, vhogy biztonságosabbnak érzem

2010. jún. 28. 17:52
 24/36 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat megbeszéltük és felesben vesszük a tabit.Amugy meg azért használunk gumit meg tabit mert barátnőm így érzi magát biztonságban.
2010. jún. 28. 21:16
 25/36 anonim ***** válasza:
70%

jé, én minig magamnak vettem meg eszembe se jutott volna pénzt kérni a pasimtól :-O

meg ha tinédzserkorban szedi az ember, fiúk úgyis jönnek-mennek, értsd úgy hogy általában nem az első pár kapcsolatból lesz esküvő - a tabletta viszont marad.

2010. júl. 18. 13:03
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi 3 és fél éve vagyunk együtt, én fizetem, vagyis szüleim, meg ő is az első komoly párkapcsolatom egyébként:) 3 éve szedem lassan, szerintem nincs benne semmi rossz, ha a fiú nem segít bele.

Am. előző:

Azért ha "jönnek-mennek" lehet vki abbahagyja, szóval szerintem ez nem fontos dolog amit írtál, jobb esetben nem pár hónapra rá lesz vkinek újra barátja sztem

2010. júl. 18. 13:06
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

Szerintem azért a "jönnek-mennek" kifejezés kissé durva volt, még ha talán nem is pont úgy értetted.

Am van akinél az első kapcsolatból lesz esküvő is ;)

2010. júl. 18. 13:09
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, utolsó előttinek, mert közben írtál! =D
2010. júl. 18. 13:10
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vok.Mindíg én szoktam venni.Igaz a bnőm még tanul én meg melózok.
2010. júl. 18. 13:52
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem erről az jutott az eszembe, hogy én sohasem akartam olyan nő lenni, aki lehúzza a hapsiját, hogy vegyél nekem üdítőt, szomjas vagyok, jajj úgy megéheztem, menjünk el vacsorázni, hú de jól néz ki az a süti, stb. Aztán ebből az lett, hogy amikor a pasimmal elmentünk kajálni, nem engedtem meg neki, hogy kifizesse a kajám. Nagyon bepipult, és végülis rá kellett jönnöm, hogy neki nagyon rossz érzés, hogy nem gondoskodhat rólam, magyarán ha én fizetek ő nem érzi magát férfinak. Na és a kérdéshez ez úgy passzol, hogy barátnőd azért akarhat gumit is, meg bogyót is, mert mint mondtad nem érzi magát teljesen biztonságban veled. Én azt javaslom, hogy érd el ezt nála, és akkor talán nem lesz arra szükség, hogy itt kérdezd meg a dolgokat. Az első lépés tényleg lehet az, hogy felesbe fizetitek, de sztem jobb lenne, ha felajánlanád, hogy te fizeted. nem tudjuk az anyagi helyzetedet, de ez a barátnődnek biztonságérzetet nyújtana.
2010. júl. 18. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!