Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vegye meg a tablettákat? Fiú adjon rá pénzt vagy a lány vegye meg?
ugyanannyiba jön kb, szóval ez sztem nem téma:)
amúgy felesleges gumit is használni közben, lol :D csak tudod h a másik nem kufircol félre :D menstruációkorr ha csináljátok véletlenül, akkor előfordulhat h vmilyen fertőzést elkaptok, tehát nem ajánlatos(csak úgy tudatom, ha így is csinálnátok)
mi a gumit felesbe vesszük...vis egyszer ő egyszer én.
De átakarok térni a tabira, vhogy biztonságosabbnak érzem
jé, én minig magamnak vettem meg eszembe se jutott volna pénzt kérni a pasimtól :-O
meg ha tinédzserkorban szedi az ember, fiúk úgyis jönnek-mennek, értsd úgy hogy általában nem az első pár kapcsolatból lesz esküvő - a tabletta viszont marad.
Mi 3 és fél éve vagyunk együtt, én fizetem, vagyis szüleim, meg ő is az első komoly párkapcsolatom egyébként:) 3 éve szedem lassan, szerintem nincs benne semmi rossz, ha a fiú nem segít bele.
Am. előző:
Azért ha "jönnek-mennek" lehet vki abbahagyja, szóval szerintem ez nem fontos dolog amit írtál, jobb esetben nem pár hónapra rá lesz vkinek újra barátja sztem
Utolsónak:
Szerintem azért a "jönnek-mennek" kifejezés kissé durva volt, még ha talán nem is pont úgy értetted.
Am van akinél az első kapcsolatból lesz esküvő is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!