Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha megjött akkor nem lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megjött akkor nem lehetek terhes igaz?

Figyelt kérdés
lefeküdtem a barátommal kiszakadt de nem nem ment el bennem meg semmi ilyen. vettem be 72 órásat. 4 napot késett. lehetek terhes?
2010. jún. 27. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyugi! A 72 órás okozhatta a késést. Tutira nem vagy terhes.
2010. jún. 29. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges volt úgy bevenned, hogy nem benend ment el(dokik is ezt mondják) de eprsze ha megnyugodtál, akkor oké, nem vagy terhes nyugi
2010. jún. 29. 22:20
 13/16 anonim válasza:

Azért írok, hogy egy válaszoló legyen legalább 20 éves. Menstruáció megjövetele nem jelenti 100%-osan, hogy nem terhes hisz előfordul, hogy terhesség alatt is folytatódik a havi vérzés.

Menstruáció alatt is lehet teherbe esni, persze ennek kicsi az esélye, hogy közben egy másik pete érik, de nem zárja ki, főleg, hogy a spermiumok akár 2 napig is életben maradhatnak a női testben.

Hogy terhes vagy, legegyszerűbben egy terhességi teszt használatával tudhatod meg. Bármely patikában kaphatsz. Gyors, pontos.

További boldog együttléteket kívánok Nektek!

2010. jún. 29. 23:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Utolsó

Te honnan tudod h ki hány éves?:) Elárulom, hogy én sem tizenéves vagyok, de előttem már leírták, hogy attól még lehet valaki terhes, mert megjött Neki, de ő biztos, hogy nem az, ha már bevette a 72 órásat és nem is belé élvezet a srác

2010. jún. 30. 09:42
 15/16 anonim válasza:
nincs okod aggodalomra
2010. jún. 30. 17:13
 16/16 A kérdező kommentje:
ha elmúlik csináljak egy tesztet azért?
2010. júl. 1. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!