Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha esemény utáni tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esemény utáni tablettát vettem be és megjött tőle pár napra, attól még lehetek terhes? Mert most kimaradt.

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz, bár nagyobb az esélye, hogy csak a tabi kavart be. Tesztelj...
2011. okt. 18. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:

a tabi után megjött?és a szokásos marad ki?

Elméletileg nincs okod problémázni,mert az esemény utáni tabletta nagyon erős hormonkészítmény,,,előfordulhat hogy sokat késhet vagy hogy elöbb megjön,ezt egy nőgyógyász jobban meg tudtja mondani,de bizti ami bizti,ne sajnálj soha se 1000ft-ot egy normális tesztre!!!

2011. okt. 18. 19:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Júli 31.-én jött meg

augusztus 20.-án volt az aktus

vettem be esemény utáni tablettát, és úgy jött meg augusztus 28-án. A szeptemberi hónap kimaradt, és most októberben sincs eddig semmi. Bár a mellem fáj, és azt hiszem menstruációs görcseim voltak, mert alul fájt a hasam. Nekem alapból nagyon össze vissza szokott megjönni, mindig más időpontban és van hogy kimaradnak hónapok, meg persze azt mondják igen ez a tabletta nagyon nagy hormon tartalmú úgyhogy még jobban össze zavarhat mindent. De most már egyre jobban ideges vagyok emiatt. Félek tesztet venni, mert ha terhes lennék akkor nem tudom meddig vehető el, azt hiszem még nem telne le a 12 hét.

2011. okt. 18. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:

12. hét, 18 év alatt 18. hét.

De nem értem miért vársz vele. Addig szarozol, míg a végén választási lehetőséged sem marad, hogy akarod-e a gyereket vagy sem. Nem kellene a fejedet a homokba dugni, mert ha esetleg terhes vagy, akkor attól nem fogsz "nm terhessé" válni, hogy nem veszel róla tudomást.

Egyébként ha alapból hónapokra kimarad a vérzésed, nincs sok esélyed a terhességre, mert feltehetőleg alapból baj van a peteéréseddel.

2011. okt. 18. 22:09
 5/9 anonim válasza:
A kérdező irjon pár privit... én is most vettem be de lehet gáz van... köszi!! SOS
2011. okt. 18. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Szégyen!!!!

Hihetetlen hogy nem tudtok venni egy szros tesztet!!!

Én pasi létemre képzeljétek gondolkoztam és szó nélkül vettem a tesztet ha úgy alakult,és nem egyszer vittem én el nőgyógyászatra a barátnőimet....

Ha valamiben nem vagy biztos akkor nőgyógyász vagy teszt!Ha neked nem megy akkor szólj a barátodnak aki mellélőtt hogy vegyen tesztet a patikában vagy kisérljen el téged dokihoz!!!Egyszerű!!!!NE legyetek idióták!!!

2011. okt. 19. 07:09
 7/9 anonim válasza:
az esemény utáni tabi full össze keveri a mensit pl nekem is ugy volt ha bevettem másnap megjött szerintem ez normális amugy meg tényleg csinálj egy tesztet már kb az összes hipermárketbe vagy nagyobb boltba van Teszt az Óvszerek mellet.nem is drága kb 1500FT..amúgy meg lehet amennyit stresszelsz miatta az is közbejátszik...
2011. okt. 20. 17:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Dede, lehetséges hogy már a stressz is, mert ezen kattog az agyam már teljesen. volt már ilyen hasonló problémám és akkor is a stresszre gondolt a nőgyógyi meg a műtétem miatt. de az lehetséges, hogy esemény utáni tabletta után ha megjön mégis terhes lennék? létezik ilyen?
2011. okt. 20. 19:28
 9/9 anonim válasza:

hát ha az adott ídőn belül vetted be a tabit akkor szerintem nincs gond,de sétálj el a Dm-be 500FT X-epil terhességi teszt,gyors pisi és megnyugodsz,de szerintem nem leszel terhes,és ne stresszelj, abból jó ugyse sül ki soha:)

(vivi)

2011. okt. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!