Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseg az h elobb jon meg a verzesem olyan esetben ha fogamzasgatlo tablettat szedek, de kimaradt egy szem?
a kimaradt szemet nem potoltam...de masnap szedtem rendessen tovabb... azota jelentkezett olyan barnas pecseteles ami a tabletta nem 100% vedese miatt van azt tudom. de ma a barnas pecseteles helyett olyan kicsit veresebb bar meg nem teljessen veres pecsetelest vettem eszre. lehetseges h elobb fog megjonni a verzesem a kimaradt szem miatt?? mar csak 2 tabletta van hatra(ma es holnap). es ugye ilyen esetben a terhesseg kizart dolog?
olyan valaszoloknak orulnek akik mar voltak hasonlo helyzetben, vagy akik biztosra tudjak mitol van ez... koszi szepen...
A terhesség akkor sem kizárt dolog, ha rendesen szeded a tablettát. Egy picike esély még akkor is van.
ha 21 szem helyett csak 20-at vettél be, akkor persze, hogy legalább egy nappal korábban is jön meg a vérzésed. ne feledd: most teljesen a gyógyszer irányít, nem a petefészkeid.
koszi a valaszt :)
de mivel most mar kezd jelentkezni a verzes akkor nem valoszinu h az a egy szem kihagyasaval teherebe estem volna?! vagy tabletta szedesenel ilyenkor is jeletkezne a verzes?? nemhinnem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!