Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha már megjött attól még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már megjött attól még lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kétszer voltam rosszul, de semmi egyéb.Rendesen megjött amikor kell és szedem a fogamzásgátlót is, de lehetek attól terhes ha megjött?
2011. júl. 5. 08:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen
2011. júl. 5. 08:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szedted a fogamzásgátlót akkor nem igazán. Nem csak terhességtől lehet rosszul az ember, sok minden mástól is. Ha terhességtől vagy rosszul az nem csak kétszer van:) Ha nagyon parázol vegyél egy tesztet.
2011. júl. 5. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:
bocs félre olvastam kicsit. "lehetek terhes attól h megjött" ha terhes vagy annyi hogy még vérezhetsz nem attól leszel terhes ha meg meg jött meg fogamzásgátlót szedsz és úgy érzed mégis gebasz van, hát menj dokihoz.
2011. júl. 5. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Elvileg lehetsz terhes akkor is, ha megjött, van, akinek a terhesség alatt is van valamennyi. De ha szeded a gyógyszert amúgy, akkor nem hinném.
2011. júl. 5. 08:37
 5/11 A kérdező kommentje:
dee nekem teljesen megjött:D szokás szerint 6 napig, és szedem rendesen
2011. júl. 5. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért érdemes elmenni nőgyógyászhoz. Lehet pont a gyógyszer miatt vagy rosszul, ha még nem régen szeded, lehet nem tolerálod jól. Lehet vérezni a terhesség alatt sajnos, de ha úgy jött meg, és akkor, ahogy és amikor máskor, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy.
2011. júl. 5. 08:44
 7/11 A kérdező kommentje:
igen, most kezdtem el szedni ... és nem igazán viselem jól...mikor véletlenül elfelejtettem bevenni egy szemet és kettőt vettem be nagyon rosszul voltam
2011. júl. 5. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem biztos hogy a fogamzásgátlót viseled rosszul. Lehet hogy nem kellett volna egyszerre kettőt bevenni. Egy pár óra szünetet már igazán hagyhattál volna a kettő között. Ha az elfelejtett bogyót beveszed mondjuk reggel és az aznapi esedékest meg mondjuk 8 órával később azzal nincsen semmi gond. Amúgy ha normálisan szeded van valami panaszod?
2011. júl. 5. 08:53
 9/11 A kérdező kommentje:
ha normálisan akkor nincs
2011. júl. 5. 08:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Oké. Akkor tartsd szem előtt legközelebb, hogy ha 12 óránál tovább elfelejted bevenni a bogyódat, egyszerre akkor se vegyél be többet. Ha 12 órán belül veszed be a kihagyottat akkor abból amúgy sem lehet gond, így ki lehet küszöbölni hogy egyszerre megkínozd magad két adag hormon bombával:) Ráadásul feleslegesen, mert nem hatékonyabb duplán bevéve. Óvatosan legközelebb:) Állíts be egy riasztást a telefonodon, add neki mondjuk a bogyó nevet, és akkor nem felejted el. Én ezt csináltam mikor egyszer elfelejtettem egyet:)
2011. júl. 5. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!