Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Betiltanátok az abortuszt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betiltanátok az abortuszt?

Figyelt kérdés

2018. nov. 6. 21:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Viszont a hülyéket sterilizálnám.
2018. nov. 6. 23:09
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

11es

a hülyéket pont úgy lehet sterilizálni, hogy nem hagyjuk hogy a világra jöjjenek. A Föld túl van népesedve és rengeteg ember jön pláne az utóbbi időkben " véletlenül" a világba csonka családba nagy szegénységbe akikből 15 év múlva alkeszek lehetnek meg drogosok. Ha nincs megadatva a lehetőség, akkor el kell vetetni mert amint monodm a társadalomnak nincs szüksége még egy csoport komplexushalmazra..

én önmagamat is elvetettem volna anyámék helyében, mert gyűlölöm az életem, de túl béna vagyok ahhoz hogy befejezzem a két kezemmel. Céltalan életet adtak nekem..kellek én a világnak így??? építeni nem építek csak rombolok... semmire való vagyok

2018. nov. 6. 23:16
 13/27 anonim ***** válasza:
5%

Betiltanám-e azt hogy embert ölj? Ha a magzatnak már jogai vannak (pld örökölhet, járandóságot kaphat, stb) akkor joga van az élethez is.

Egy nő elment a dokihoz hogy kaparja el a gyerekét mert nem akarnak másodikat. A doki azt mondta neki hogy öljék meg az esőt, aki egy éves volt és nevelje fel azt ami a hasában van. Kb ugyanaz az eljárás.

2018. nov. 7. 00:46
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem. milyen alapon taposnád sárba a nők saját testükhöz való jogát? Milyen alapon tennéd rabszolga státuszba az összes nőt? Mert csak a rabszolga nem rendelkezik a saját testével...
2018. nov. 7. 00:56
 15/27 anonim ***** válasza:
3%

14-es

Méhen belül megölheti? Akkor mért nem ha már kinyomta? Mondjuk szülés után rögtön megfojtaná? Az miért büncselekmény? Mert még nem bujt ki? Akkor meg lehet ölni?

2018. nov. 7. 01:00
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
Már megint ez az erőltetett ab-ellenes hiszti... Egy megszületett ember, meg egy parazita sejtcsomó nem ugyanaz. Abból csak lehet ember ha az anya eltűri hogy hónapokig szívja a vérét az embrió, meg tönkretegye az egészségét.
2018. nov. 7. 01:04
 17/27 anonim ***** válasza:
5%

16-os

Úgy látom te még nem vagy reménytelen eset, még lehet abortálni mert egy parazita sejtcsomó vagy még mindig.

2018. nov. 7. 01:28
 18/27 kovpet ***** válasza:
100%

# 13: "Ha a magzatnak már jogai vannak (pld örökölhet, járandóságot kaphat, stb)"

Linkelnéd kérlek az idevágó jogszabályokat? Én nem tudok olyan jogról, ami a még meg nem született embert érinti, aki nem is biztos, hogy megszületik vagy hogy élve születik meg akkor sem, ha nincs abortusz.

2018. nov. 7. 08:56
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen nem tiltanám be.

Viszont borzalmasan ideje lenne a minden korosztályt és szociális helyzetű embert elérő (kiket-kiket a megfelelő módon) felvilágosításnak, SZEMLÉLETFORMÁLÁSNAK, és alanyi jogon ingyenes fogamzásgátlási eszközök/készítmények biztosításának.

Az abortuszellenesek akkor lennének hitelesek, ha babucika-magzatocska-gyilkosozás helyett teljes mellszélességgel tevékenykednének a MEGELŐZÉS frontján.

Na valahogy ilyennel sehol nem találkozok...

2018. nov. 7. 10:03
 20/27 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Szerintem a jelenlegi Magyarországon érvényes szabályozás nem rossz. 12. hétig az anya önrendelkezési joga az elsődleges, 12. hét után pedig a magzat élethez való joga. Ez egy elfogadható kompromisszum.

Viszont:

- Sokkal több gondot fordítanék a felvilágosításra

- Sokkal könnyebben elérhetővé tenném a fogamzásgátló módszereket (bizonyos szociális helyzetben akár teljesen ingyenessé).

Lehet itt vitatkozni arról, hogy bűn-e vagy sem, ember-e az embrió vagy sem, de aki szerint csak egy parazita, azzal igazán megnézetnék egy 10-12 hetes interruptiót.

Nem akarok senkit megbotránkoztatni, de egy ekkora terhességnél kb. össze lehetne rakni az embriót. Miközben az ember kaparászik, látja a lábát, karját, bordáit. Nem túl szívderítő élmény.

2018. nov. 7. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!