Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrétan mit csinálnak akkor amikor egy nő abortuszt csináltat?
értelmes válaszokat kérek
kiváncsiságból kérdezem
ilyen fogó szerű műszerrel
elég brutális amúgy, nemrég a suliban megnéztünk erről egy rövid dokumentumfilmet és sokkal rosszabb volt mint gondoltam volna
Ha szeretnéd, nézd meg, de nem lesz szép. Szerintem fontos tudni, miről van szó.
kap a no prosztaglandint, ami egy hormon ezt altalaban huvelytabletta formajaban a megszajahoz kozel elhelyezik es ez a hirmon tagit (meginditja a szulest), de van palcikas tagitas is, amikor szinten ilyen hormintartalmo palcikat beillesztenek a mehszajhoz es attol tagulni kezd (szovetfellazulast okoz az izmokat elernyeszti).
Amikor mar kelloen fellazult, tagult, akkor intravenas altatas kovetkezik es mechanikusan tovabb tagithatjak, de csak annyira amennyire a küretkanalnak nevezett fembol keszilt kanalszeru eszkozt (csak ennek a kanalnak marha eles a szele) felhelyezik es az orvos szepen korbekanalaz vele (darabolgatas caak akkor van ha mar nagyobbacska magzatrol van szo) esszepen lekapar mindent a mehfalrol. Ezert hivjak nepiesen kaparasnak az abortusznak ezt a fromajat.
Miutan ez megtortent elvileg antibiotikumos ferttlwnitest is kap a meh...korabban ez nem volt kotelezoen eloirt manapsag meg sok helyen meg baromira megfeledkeznek (sporolnak) vele/rola.
Az egesz rovid ideig tart, utana masfele hormont adnak...verzik az ember, mintha menstrualna erosen. Aztan mehet haza. a kanallal ki lehet lukasztani a mehfalat es sebet is lehet ejteni rajta. Mindketto eleg gaz.
Van vakumos abortusz is, nem tudom itthon mennyire elterjedt, de ezt csak a korai terhessegben lehet alkalmazni. A tagitas ugyanaz, de utana mint valami kis porszivocso es fej egy eszkoz kerul felhelyezesre es vakummal leszivjak az embriot es mindent ami a méhűrben van....
Egyebkent neten rengeteg helyen font van orvosi tajekoztatokban is. Keress ra (pl. Tajekoztatas abortuszrol, abortusz menete)
Es ezen felul altalaban meg sokszor nagyon bunkoznak is az emberrel (mert ezt is csinaljak abortusz soran es ezt kerdezted mit csinalnak a novel...leszarjak, lenezik, atneznek rajta, ridegek vele neha empatikusak) (ezeket csak azert tudom mert osszekevertek egy abortuszossal es annak megfeleloen bantak velem :-((()
Konkrétan megölnek valakit benne, aki él.
Mert nem veszik emberszámba.
De majd az életét máshol számon fogják kérni.
Ha nem hiszel ebben, sajnos akkor is.
Az egyik legkönnyebb emberölés.
Ne tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!