Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSZINTÉN! Akik az oldalon fent vannak és aggódnak terhesek lesznek e, tényleg mindenkinek kiszakadt a gumi? Nektek mennyiszer szakadt ki?
Nem szedhetek fogamzásgátlót, így marad az óvszer, de már tartok tőle hogy baj lesz, mert az oldalon kb minden 3.embernek “kiszakadt”. A gumi tènyleg ennyire könnyen szakad vagy csak kamuznak?
(Nem tizen évesel vagyunk. Én 22, ő 23 felelőségteljesen akarjuk használni, sosem volt és nem is lesz hogy csak beteszi meg kiveszi pár pillanatra)
Nos, nektek milyen gyakran szakad ki? Vagy kiszakadt egyáltalán?
Köszönöm a rendes válaszokat.
10 évig használtam rendszeresen, több márkát, több típust, egyetlen egyszer sem szakadt ki.
Nyilván vannak hibás darabok, de azért nem minden második...
De szerintem ha a dobozban egy darab hibás, kiszakad, akkor inkább az egész doboz kuka.
ezerből 1 kiszakad, ha mákod van, sosem fogsz ki egy ilyen darabot. Plusz ahogy hallottam néha még úgy is van lyuk rajta, hogy észre sem veszed, mert olyan pici és 1-2 csepp átmehet rajta.
Attól még biztonságos és felesleges parázni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!