Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » ŐSZINTÉN! Akik az oldalon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ŐSZINTÉN! Akik az oldalon fent vannak és aggódnak terhesek lesznek e, tényleg mindenkinek kiszakadt a gumi? Nektek mennyiszer szakadt ki?

Figyelt kérdés

Nem szedhetek fogamzásgátlót, így marad az óvszer, de már tartok tőle hogy baj lesz, mert az oldalon kb minden 3.embernek “kiszakadt”. A gumi tènyleg ennyire könnyen szakad vagy csak kamuznak?

(Nem tizen évesel vagyunk. Én 22, ő 23 felelőségteljesen akarjuk használni, sosem volt és nem is lesz hogy csak beteszi meg kiveszi pár pillanatra)

Nos, nektek milyen gyakran szakad ki? Vagy kiszakadt egyáltalán?

Köszönöm a rendes válaszokat.

2018. okt. 1. 09:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#20 Nem mondtam, hogy nem fordulhat elő, vagy hogy nem szakadhat ki a gumi, de nagyon sokan csak erre fogják.
2018. okt. 3. 14:36
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

10 évig használtam rendszeresen, több márkát, több típust, egyetlen egyszer sem szakadt ki.

Nyilván vannak hibás darabok, de azért nem minden második...

De szerintem ha a dobozban egy darab hibás, kiszakad, akkor inkább az egész doboz kuka.

2018. okt. 6. 20:10
 23/25 anonim ***** válasza:
20%
Amikor életemben először használtam gumit,szex közben arra gondoltam,milyen érdekes, azt mondták, hogy gumiban nem olyan jó a szex, én meg mindent éreztem,á lehet, hogy csak kamuztak gondoltam,a végén vettem volna le a gumit, és csak a karimája volt meg, sehol semmi. A gyerekem azóta már nagykorú, köszöni jól megvan , a születése körülményeit nem ismeri :))
2018. nov. 5. 14:43
 24/25 anonim ***** válasza:
Barátnőméknek egyszer szakadt ki aktus közben a Durex. Azóta más márkát használnak és nincs gond.
2018. nov. 6. 13:11
 25/25 anonim ***** válasza:

ezerből 1 kiszakad, ha mákod van, sosem fogsz ki egy ilyen darabot. Plusz ahogy hallottam néha még úgy is van lyuk rajta, hogy észre sem veszed, mert olyan pici és 1-2 csepp átmehet rajta.

Attól még biztonságos és felesleges parázni ezen.

2018. nov. 6. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!